Download jouw chart

Human Design Niet-Zelf Projector

Het Human Design niet-zelf thema van een Projector is bitterheid. Bitterheid komt naar voren wanneer zij hun strategie en autoriteit niet volgen. Erkenning, gehoord en gezien worden is voor een Projector ontzettend belangrijk. Het volgen van hun strategie “wacht op een uitnodiging” zorgt ervoor dat ze hun kennis alleen delen met mensen die hen erkennen voor wat ze kunnen en weten. Rusteloosheid kan ervoor zorgen dat ze niet wachten op een uitnodiging. Volgen ze deze strategie niet, dan zullen ze ongevraagd hun kennis en advies gaan delen. Als Projector zal je merken dat je dan veel weerstand ervaart en dit kan zorgen voor een pessimistische kijk op de wereld. Het geeft je het gevoel alsof niemand interesse heeft in jou als persoon of in de kennis die jij hebt. Dit zorgt voor bitterheid.

Het niet-zelf thema bitterheid kan ervoor zorgen dat een Projector genoegen gaat nemen met minder. Dit komt omdat ze het gevoel krijgen dat dat het beste is wat ze op dat moment kunnen krijgen. Dat is natuurlijk ontzettend zonde omdat ze niet leven volgens hun volle potentieel.

Projectors zijn gemaakt om met anderen samen te werken. Ze zijn gemaakt om anderen te coachen, managen en begeleiden. Dat is de rol van de Projector. Wanneer zij mensen begeleid, gecoacht of gemanaged hebben zit hun taak erop en is het belangrijk dat ze verder gaan. Ze moeten dan hun rust pakken, even terug naar hun eigen energie gaan, loslaten en verder gaan. Doen ze dat niet en houden ze zich langer vast aan iets of iemand dan ze zouden moeten doen dan volgen ze duidelijk hun strategie niet. Dit zorgt ervoor dat ze moeite krijgen met weten wanneer genoeg, genoeg is en gaan ze zichzelf proberen te bewijzen.

Je hoeft je als Projector niet te bewijzen, wanneer jij jezelf bent en je strategie en autoriteit volgt dan zullen mensen jou erkennen voor wie je bent. Hierdoor komen vanzelf de juiste mensen op je pad. Je kan dus met een gerust hart de angst om geen uitnodigingen te ontvangen loslaten.