Download jouw chart

Veelgestelde vragen

Het berekenen van jouw Human Design is een complex proces, maar gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar die jouw chart voor jou kunnen berekenen. Via onze website kan je heel makkelijk en gratis jouw chart downloaden met alle benodigde informatie. Klik hier om je chart te downloaden.

Jouw Human Design chart wordt berekend door te kijken naar de stand van de planeten op het moment dat je geboren wordt en ongeveer drie maanden voordat je geboren wordt. Het is daarom belangrijk om te weten op welke datum, hoe laat en waar je geboren bent. Het specifieke tijdstip is belangrijk om jouw precieze chart te berekenen. Een klein verschil kan er namelijk al voor zorgen dat er net een andere poort geactiveerd wordt door een planeet, waardoor jouw chart er heel anders uit kan zien. De plaats waar je geboren bent is in Nederland iets minder van belang, Nederland is maar een klein landje en daardoor zorgt de plaats vaak niet voor een verandering van jouw chart.

Onze tool maakt gebruik van een grote database van plaatsnamen, maar helaas staan niet alle plaatsnamen erbij. Zeker de wat kleinere steden staan er niet altijd tussen. Nederland is maar een klein land waardoor de stand van de planeten vaak in alle steden hetzelfde is. Staat jouw geboorteplaats er niet tussen? Kies dan voor een plaats in de buurt die er wel tussen staat.

Jouw exacte geboortedatum en tijdstip zijn belangrijk om jouw chart te bereken, helaas is het voor ons niet mogelijk om jouw chart te bereken wanneer deze informatie niet beschikbaar is. Wanneer je in Nederland geboren bent is het vaak mogelijk om een geboorteakte op te vragen via Rijksoverheid. Hiervoor heb je een identiteitsbewijs benodigd. Lukt het niet om jouw geboorteakte op te vragen? Dan is het mogelijk om door middel van een pendulum jouw geboortetijdstip te achterhalen. Op Youtube zijn verschillende filmpjes te vinden die uitleggen hoe je een pendulum kan gebruiken. Helaas is dit niet iets wat wij voor jou kunnen doen.

Yes dat kan zeker! Wanneer jij de geboortedatum, tijdstip en plaats van iemand weet kan je ook de chart van andere mensen downloaden. Dit zal je helpen om iemand anders beter te begrijpen, je kan zien op welke vlakken jullie elkaar aanvullen of juist dezelfde interesses hebben, of je kan iemand helpen om zichzelf beter te leren begrijpen.

Nee, jouw Human Design chart wordt berekend op basis van het moment dat je geboren bent en ongeveer drie maanden daarvoor. Jouw Human Design chart blijft dus altijd hetzelfde.

Wij doen ons best om zo veel mogelijk informatie over Human Design te delen op onze website, onze blog en via onze social media. Daarnaast is er op internet veel informatie te vinden en zijn er inmiddels een aantal boeken geschreven over Human Design. Onderstaande boeken raden wij aan:

Human Design – Blauwdruk van je leven door Guido Wernink & Sarah Leers (Nederlands)

Understanding Human Design – Karen Curry Parker (Engels)

Human Design Activation Guide – Karen Curry Parker (Engels)

Human Design: Discover the Person You Were Born to Be – Chetan Parkyn (Engels)

The Definitive Book of Human Design: The Science of Differentiation – Ra Uru Hu (Engels)

Introduction to Quantum Human Design – Karen Curry Parker (Engels)

Living Your Design Student Manual – IHDS (Engels)

The Book of Lines – Chetan Parkyn (Engels)

The Gene Keys – Richard Rudd (Engels)

Op de homepagina van onze website staat een kort stappenplan die je kan volgen om jouw Human Design reis te beginnen. Door jouw Human Design te ontdekken, onderzoeken en te omarmen kan je al snel flinke stappen maken om meer volgens jouw Design te gaan leven. Het ontdekken begint bij het downloaden van jouw chart en dat kan je via onze website doen. Zodra je jouw chart hebt is het handig om ons gratis e-book te downloaden waar je meer informatie kan vinden over de basiselementen van jouw chart. Daarnaast zullen onze gepersonaliseerde producten jouw helpen om meer over jouw chart (en dus over jezelf) te weten te komen. Algemene informatie zullen wij zo veel mogelijk delen op onze website en social media.

Je horoscoop wordt bepaald door te kijken in welke periode je geboren bent en zegt met name iets over je persoonlijkheid. Human Design kijkt veel specifieker naar het moment waarop je geboren bent en de stand van alle planeten op dat moment. Hierbij maakt Human Design gebruik van astrologie, maar daarnaast ook van andere systemen zoals de Chinese I’Ching, de Kabbalah Tree of Life, het Hindu Chakra systeem, neurowetenschap, kwantumfysica. Human Design kijkt naast jouw persoonlijkheid naar veel meer verschillende aspecten. Bijvoorbeeld hoe jij de meeste kansen en mogelijkheden voor jezelf kan creëren, op welke manier je het beste beslissingen kan maken en wat jouw unieke talenten zijn. Waarschijnlijk kan je zo 10 mensen opnoemen met exact dezelfde horoscoop als jij, maar iemand opnoemen met exact dezelfde Human Design chart zal een heel stuk lastiger zijn.

Dat kan zeker voorkomen en dit heeft met name te maken met conditionering. Door de jaren heen wordt iedereen op een bepaalde manier geconditioneerd en dit zorgt ervoor dat jij steeds iets verder weg gaat staan van wie jij daadwerkelijk bent. Wanneer jij bijvoorbeeld constant wordt afgewezen of voor gek wordt verklaard wanneer je jouw ideeën deelt met andere mensen, dan zal dit er op den duur voor gaan zorgen dat jij steeds minder jouw ideeën gaat delen. Terwijl het juist heel goed kan zijn dat in jouw Human Design chart naar voren komt dat jij juist veel waarde kan toevoegen aan de wereld wanneer je jouw ideeën deelt en dat dit een van jouw sterke kanten is. Human Design is een handige tool die je kan helpen om te laten zien waar jij geconditioneerd bent en waar jij dus afgeweken bent van jouw authentieke zelf.

Voor iedereen, en dan bedoelen we ook letterlijk iedereen. Human Design is een tool die vaak gebruikt wordt door coaches en ondernemers, maar is zeker ook bedoelt voor individuen. Iedereen die zichzelf beter wilt leren begrijpen en met minder weerstand door het leven wil gaan zal veel baat hebben bij het leren begrijpen en toepassen van Human Design.

Wij streven ernaar om zo veel mogelijk informatie over Human Design in het Nederlands te delen, omdat er momenteel vooral informatie in het Engels te vinden is. Op onze website, blog en via social media zullen wij informatie over Human Design en onderdelen van de chart delen. Heb je echter een specifieke vraag over een onderdeel van jouw chart dan raden wij aan om een persoonlijke reading in te plannen. Voorafgaand aan de reading kan je aangeven welke specifieke onderdelen je graag zou willen bespreken of waar je meer informatie over wilt hebben. Op deze manier zullen wij ervoor zorgen dat de reading zo veel mogelijk aansluit bij jouw behoeftes.

Wij zijn ontzettend blij dat er steeds meer Human Design experts en readers in Nederland zijn. Human Design draait volledig om het leren kennen van jouw authentieke zelf en om het leren inzien dat iedereen uniek is. Daarom adviseren wij iedereen om een reading te boeken bij een Human Design reader die het beste bij jou past of waar jij een goed gevoel bij hebt.

Door middel van het volgen van verschillende cursussen en veel onderzoek te doen hebben wij veel kennis opgedaan wat betreft Human Design. Ben jij op zoek naar een Human Design reader met een no-nonsense houding, een directe en eerlijke (soms iets te eerlijke) aanpak, iemand die leeft volgens haar eigen Design en ervan overtuigd is dat Human Design iedereen kan helpen om gelukkiger en succesvoller te worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres 😉