Download jouw chart

About the human

Hi! Ik ben Iris van de Griendt, een 4/6 Manifesting Generator met emotionele autoriteit. Raar om jezelf zo voor te stellen, maar wanneer je iets meer weet over Human Design dan zegt dit heel veel over de persoon die ik ben. Toch lijkt het me voor nu nog wat handiger om mezelf op een wat meer standaard manier voor te stellen. 

Samen met mijn hondje Wolf woon ik in het prachtige Den Bosch, een echte Brabander dus. Ik houd zeker van gezelligheid, maar ik ben ook een harde werker. Ik zou mezelf graag willen omschrijven als recht door zee, direct en eerlijk. Ik ben ontzettend ambitieus, geef niet graag op en ik ben iemand die veel tijd en energie wilt stoppen in de dingen die ik leuk vind. Dat is precies wat er gebeurde toen ik voor het eerst over Human Design hoorde, mijn enthousiasme zorgde ervoor dat ik alles over Human Design wilde weten. Naast de vele boeken die ik heb gelezen, de podcasts die ik heb geluisterd, websites die ik heb doorgespit over Human Design, ben ik ook een cursus gestart. Op dit moment mag ik mij dan ook officieel een gecertificeerd Quantum Human Design Level 3 coach noemen. 

Momenteel werk ik als projectleider binnen een heel mooi bedrijf. Hier kwam ik erachter dat ik het soms lastig vond om te begrijpen waarom andere mensen op een hele andere manier werken dan ik. Ik merkte dat ik zelf heel snel werk en meer naar het totale plaatje kijk, waarbij andere mensen een stuk langzamer werken en volledig op de details focussen. Ik wil niet zeggen dat ik vond dat ik het goed deed en de rest het fout deed, maar het frustreerde me af en toe wel enorm. Mezelf verdiepen in Human Design zorgde ervoor dat ik mezelf veel beter leerde kennen, maar ik leerde ook dat iedereen echt anders gemaakt is en op een andere manier succes bereikt. Tegenwoordig wordt er van ons verwacht dat we snel zijn, veel en hard werken, we het druk moeten hebben en snel beslissingen moeten maken. Human Design leerde mij dat ieder persoon een unieke manier heeft om niet alleen het beste te werken en successen te behalen, maar ook op een unieke manier in het leven staat. Dit heeft mij veel duidelijkheid gegeven en veel meer begrip voor mijzelf, maar zeker ook voor andere mensen. 

Mijn doel is dan ook om jou meer over jouw Design te leren en hoe je dit kan toepassen in je dagelijkse leven. Ik wil je in laten zien op welke vlakken je mogelijk geconditioneerd bent en hoe je verschillende uitdagingen in je leven kan interpreteren en hier het beste mee om kan gaan. Hoe jij het beste keuzes kan maken en ervoor kan zorgen dat jij gelukkig wordt, minder weerstand en meer succes ervaart. 

Zonder jou geen succes 

Liefs Iris