Download jouw chart

Human Design Werkboek

Het Human Design Werkboek is jouw ultieme gids om stap voor stap te leren begrijpen en toepassen wat jouw Human Design te bieden heeft. Het helpt jou een leven te gaan leven dat volledig in lijn is met jouw authentieke zelf. Je krijgt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische oefeningen die je direct kunt toepassen in jouw leven. In het werkboek zal je de verschillende aspecten van Human Design verkennen, zoals de verschillende types, autoriteiten en strategieën. Dit werkboek reikt je handvatten en inzichten aan om jouw unieke kwaliteiten te omarmen, effectieve beslissingen te nemen, gezondere relaties op te bouwen en voldoening te vinden in alles wat je doet.

Persoonlijk Boek

In dit gepersonaliseerde boek wordt jouw Human Design Chart uitgelegd zodat je meer inzicht krijgt in hoe jij gemaakt bent en hoe jij het beste jou leven zou kunnen leven. We starten met de basis elementen van jouw Chart zoals jouw energie type en strategie en gaan daarna steeds verder de diepte in naar jouw actieve kanalen en levensthema’s. 

Gratis E-book - Human Design voor Ondernemers

Wil jij weten hoe je Human Design kan inzetten als ondernemer? In dit gratis e-book vind je meer informatie over welke onderdelen van de chart jou kunnen helpen als ondernemer. Je leert onder andere hoe je erachter kan komen welke boodschap jij het beste over kan brengen, maar ook hoe jij jouw levensdoel kan vertalen naar jouw onderneming. 

Business Blueprint

De Business Blueprint is een gids die je leidt naar een dieper begrip van jezelf als ondernemer en hoe je dat kunt vertalen naar een succesvolle onderneming. Jouw karaktereigenschappen, talenten en valkuilen worden in kaart gebracht, en het laat vooral zien waar jouw ondernemerspotentieel ligt. Het helpt jou om te ontdekken wie de authentieke ondernemer in jou is en hoe jij daarmee kan gaan ondernemen vanuit jouw authentieke kracht. 

Reading

Tijdens deze persoonlijke Human Design reading bespreken we de belangrijkste onderdelen van je chart, gaan we dieper in op hoe jij meer volgens jouw Human Design kan gaan leven en krijg je antwoorden op de vragen die in je opkomen. De reading wordt voorbereid op basis van jouw Human Design Chart, zodat we zo efficient mogelijk te werk kunnen gaan.