Download jouw chart

Human Design Niet-Zelf Manifesting Generator

Het Human Design niet-zelf thema van een Manifesting Generator is een combinatie van een Manifestor en Generator. Hierdoor heeft een Manifesting Generator zowel woede als frustratie als niet-zelf thema. Manifesting Generators willen altijd alles zo snel en efficiënt mogelijk doen. Wanneer dit niet lukt of wanneer iemand hun flow onderbreekt dan zullen zij zowel woede als frustratie ervaren. Typerend aan een Manifesting Generator die niet in lijn leeft met hun design is dat zij hun frustratie en woede op de buitenwereld gaan richten. Ze zullen zich afreageren op de mensen om hun heen, de hele wereld en op zichzelf. En dat allemaal tegelijk. Wanneer dit lange tijd duurt kan dit leiden tot vernietigend gedrag.

Generators kennen een trapsgewijze leercurve, maar Manifesting Generators gaan net wat sneller dan Generators. Hierdoor zullen zij eerder geneigd zijn om een stapje over te slaan en “fouten” te maken. Deze fouten zullen hersteld moeten worden en dat betekend een stapje terug doen. Hierdoor verliezen zij de snelheid die ze graag zouden willen hebben. Dit kan resulteren in frustraties en woede.

Manifesting Generators hebben ontzettend veel energie en het is heel belangrijk dat ze dingen doen die ze leuk vinden. Wanneer zij werk of andere dingen doen die ze niet leuk vinden zal dit hun niet-zelf thema’s triggeren. Daarnaast komt hun niet-zelf thema ook naar voren wanneer zij gecontroleerd worden op werk of in relaties en wanneer ze het gevoel krijgen dat ze te lang moeten wachten tot er iets op hun pad komt.