Download jouw chart

Human Design Niet-Zelf Generator

Het Human Design niet-zelf thema van een Generator is frustratie. Een Generator zal frustratie ervaren wanneer zij niet leven als een Generator, maar proberen te leven als een Manifestor. Generators zijn namelijk niet gemaakt om te initiëren. Wanneer een Generator probeert om te initiëren dan zullen zij veel weerstand ervaren en dit zal zorgen voor frustratie. Generators hebben geen motor center in verbinding staan met hun keel center. Hierdoor loopt de energie vast wanneer zij proberen te initiëren en ook dit zal zich gaan uiten in frustratie.

Het niet-zelf thema van een Generator komt dus voornamelijk naar voren wanneer zij dingen niet voor elkaar krijgen. Wanneer iets niet lukt zoals gehoopt zal dit zorgen voor een onvoldaan en gefrustreerd gevoel. Doordat Generators een gedefinieerd sacraal center hebben kunnen zij continue doorgaan. Zij hebben voldoende energie om te blijven proberen om iets voor elkaar te krijgen. Hierdoor lopen ze het risico om heel gefrustreerd te raken en zichzelf volledig uit te putten.

Frustratie als niet-zelf thema voor een Generator kan soms wat verwarrend zijn. Generators hebben namelijk een trapsgewijze leercurve. Hierdoor zullen ze steeds een plateau bereiken voordat ze een volgende stap kunnen zetten. Wanneer een Generator een plateau bereikt heeft kan hun dit het gevoel geven dat ze vast lopen. Generators hebben over het algemeen niet veel geduld en dit zal dus zorgen frustratie. Deze frustratie is echter niet altijd een signaal van het afwijken van je authentieke zelf, maar een teken dat je een plateau bereikt hebt. Wanneer dit het geval is, is het belangrijk om te beseffen dat na dit plateau een doorbraak komt. Generators zijn soms geneigd om op te geven wanneer ze een plateau bereiken, maar dat moeten ze juist niet doen.

Als Generator is het dus belangrijk om na te gaan waar de frustratie vandaan komt. Is het een teken dat je jouw strategie en / of autoriteit niet volgt? Of geeft het aan dat jij even een plateau bereikt hebt en er een doorbraak aan zit te komen?