Download jouw chart

Right Angle Cross of The Unexpected

Het Right Angle Cross of The Unexpected (27/28 | 41/31) staat bekend als het Kruis van Onverwachtheid. Mensen die dit kruis dragen, hebben een natuurlijke aanleg voor het omgaan met onverwachte veranderingen en gebeurtenissen in het leven.

Het kruis bestaat uit twee kanalen: het Kanaal van de Herschepping en het Kanaal van de Boogschutter. Het Kanaal van de Herschepping biedt individuen de mogelijkheid om zichzelf opnieuw uit te vinden en te transformeren, terwijl het Kanaal van de Boogschutter gericht is op het vinden van de juiste richting en het nemen van de juiste acties.

Mensen met het Right Angle Cross of The Unexpected hebben daarom de potentie om zeer flexibel te zijn en snel te kunnen reageren op onverwachte veranderingen. Ze hebben een sterk gevoel van richting en zijn in staat om de juiste beslissingen te nemen, zelfs onder druk.

De energie van dit kruis is gericht op het omgaan met onverwachte gebeurtenissen en veranderingen in het leven. Mensen met dit kruis zijn vaak goed in staat om zich aan te passen aan nieuwe situaties en hebben een natuurlijke neiging om op onverwachte gebeurtenissen te anticiperen.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die werken in banen waarin het vermogen om snel te reageren op onverwachte gebeurtenissen en veranderingen belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan banen in de medische wereld, de wetshandhaving of de financiële sector.

Kortom, het Right Angle Cross of The Unexpected is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het omgaan met onverwachte gebeurtenissen en veranderingen in het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben een natuurlijke aanleg voor het vinden van de juiste richting en het nemen van de juiste acties onder druk. Ze zijn in staat om zich snel aan te passen aan nieuwe situaties en hebben de potentie om zeer flexibel te zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen