Download jouw chart

Left Angle Cross of Revolution

Het Left Angle Cross of Revolution (4/49 | 8/14) is gericht op het verwezenlijken van revolutionaire veranderingen in de wereld. Het kruis is samengesteld uit twee kanalen: het Kanaal van de Strateeg en het Kanaal van de Gemeenschap. Het Kanaal van de Strateeg stelt individuen in staat om strategische beslissingen te nemen en de toekomst te plannen. Het Kanaal van de Gemeenschap biedt daarentegen inzicht in de kracht van gemeenschappen en netwerken.

Mensen met het Left Angle Cross of Revolution hebben de potentie om grote veranderingen te bewerkstelligen in de wereld. Ze zijn in staat om vooruit te denken en strategische beslissingen te nemen die de wereld kunnen veranderen. Ze zijn zich bewust van de kracht van gemeenschappen en hebben de capaciteit om anderen te mobiliseren voor een gemeenschappelijk doel.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die zich willen inzetten voor een hoger doel en revolutionaire veranderingen willen bewerkstelligen in de wereld. Denk bijvoorbeeld aan activisten, visionaire ondernemers, sociale ondernemers of politici die een verschil willen maken in de wereld.

Kortom, het Left Angle Cross of Revolution is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het realiseren van revolutionaire veranderingen in de wereld. Mensen die dit kruis dragen, hebben de potentie om vooruit te denken en strategisch te handelen om hun doelen te bereiken. Ze zijn zich bewust van de kracht van gemeenschappen en kunnen deze mobiliseren om hun doelen te bereiken.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen