Download jouw chart

Left Angle Cross of Refinement

Het Incarnatie Kruis: Left Angle Cross of Refinement (19/33 | 1/2) is gericht op het verfijnen van de persoonlijkheid en het ontwikkelen van een hoge mate van intuïtie en oordeelsvermogen. Mensen die dit kruis dragen, hebben een natuurlijk vermogen om de subtiele aspecten van het leven te begrijpen en te waarderen.

Dit kruis is samengesteld uit het Kanaal van Inspiratie en het Kanaal van de Mysterie. Het Kanaal van Inspiratie biedt een gevoel van richting en zingeving, terwijl het Kanaal van de Mysterie de mogelijkheid biedt om diepgaand inzicht te krijgen in de diepere betekenissen van het leven.

Mensen met het Left Angle Cross of Refinement hebben daarom de potentie om zeer intuïtief te zijn en een diepgaand begrip te hebben van de complexiteit van het leven. Ze hebben een sterke drang om zichzelf te verbeteren en kunnen anderen inspireren om hetzelfde te doen.

De energie van dit kruis is gericht op het verfijnen van de persoonlijkheid en het ontwikkelen van een hoge mate van intuïtie. Dit betekent dat deze individuen de neiging hebben om diep na te denken over de belangrijkere zaken van het leven en dat ze openstaan voor nieuwe inzichten en perspectieven.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die werkzaam zijn in banen waarin het vermogen om complexe situaties te begrijpen en te analyseren belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan banen in de wetenschap, filosofie, kunst of psychologie.

Kortom, het Left Angle Cross of Refinement is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het verfijnen van de persoonlijkheid en het ontwikkelen van een hoge mate van intuïtie en oordeelsvermogen. Mensen die dit kruis dragen, hebben een diepgaand begrip van de complexiteit van het leven en zijn in staat om anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen