Download jouw chart

Left Angle Cross of Prevention

Het Left Angle Cross of Prevention (10/15 | 18/17) is gericht op het voorkomen van problemen en het creëren van veiligheid en stabiliteit in het leven. Dit kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Macht en het Kanaal van de Waarheid. Het Kanaal van de Macht geeft individuen de innerlijke kracht om uitdagingen aan te gaan en moeilijke beslissingen te nemen, terwijl het Kanaal van de Waarheid hen in staat stelt de waarheid te spreken en oprecht te zijn.

Mensen met het Left Angle Cross of Prevention hebben daarom de potentie om een stabiel en veilig leven te leiden. Ze hebben de innerlijke kracht om uitdagingen aan te gaan en moeilijke beslissingen te nemen, terwijl ze tegelijkertijd eerlijk en oprecht zijn in hun communicatie. Ze zijn gericht op het voorkomen van problemen en het creëren van veiligheid en stabiliteit in hun leven.

De energie van dit kruis is gericht op het voorkomen van problemen en het creëren van veiligheid en stabiliteit. Dit betekent dat deze individuen zich inzetten om problemen op te lossen voordat ze zich voordoen en vooruit denken om mogelijke problemen te vermijden. Ze zijn gericht op het creëren van veilige en stabiele omstandigheden voor zichzelf en anderen.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin veiligheid en stabiliteit belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banen in de beveiliging, de gezondheidszorg of het rechtssysteem. Ook in de zakenwereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het runnen van een bedrijf met een sterke focus op stabiliteit en veiligheid.

Kortom, het Left Angle Cross of Prevention is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het voorkomen van problemen en het creëren van veiligheid en stabiliteit. Mensen die dit kruis dragen hebben de innerlijke kracht om uitdagingen aan te gaan en zijn oprecht en eerlijk in hun communicatie. Ze zijn gericht op het voorkomen van problemen en het creëren van veilige en stabiele omstandigheden voor zichzelf en anderen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen