Download jouw chart

Left Angle Cross of Obscuration

Het Left Angle Cross of Obscuration (61/62 | 50/3) is gericht op het ontwikkelen van diepe inzichten en het begrijpen van de betekenis achter de gebeurtenissen in het leven.

Het kruis is samengesteld uit twee kanalen: het Kanaal van de Verbinding en het Kanaal van de Structuur. Het Kanaal van de Verbinding stelt individuen in staat om diep verbonden te zijn met anderen en de wereld om hen heen. Dit kan leiden tot een diep begrip van de menselijke natuur en de betekenis achter gebeurtenissen. Het Kanaal van Structuur biedt daarentegen de mogelijkheid om de structuur van dingen te begrijpen en te beheersen, wat kan leiden tot succes in het leven.

Mensen met het Left Angle Cross of Obscuration hebben daarom de potentie om diepe inzichten te hebben en de betekenis achter gebeurtenissen te begrijpen. Ze zijn in staat om diepe verbindingen te maken met anderen en de wereld om hen heen. Dit geeft hen de mogelijkheid om succes te behalen en zichzelf te ontwikkelen.

De energie van dit kruis is gericht op het begrijpen van de betekenis achter de gebeurtenissen in het leven. Dit betekent dat deze individuen de neiging hebben om diep na te denken over de dingen en om de wereld om hen heen te observeren. Ze hebben een diep begrip van de menselijke natuur en kunnen anderen helpen hun eigen leven te begrijpen.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin diepe inzichten en begrip van de menselijke natuur belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banen in de filosofie, psychologie, geneeskunde of onderwijs. Ook in de kunstwereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het maken van kunstwerken met diepe betekenis.

Kortom, het Left Angle Cross of Obscuration is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het begrijpen van de betekenis achter de gebeurtenissen in het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben de potentie om diepe inzichten te hebben en de menselijke natuur te begrijpen. Ze zijn in staat om diepe verbindingen te maken met anderen en de wereld om hen heen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen