Download jouw chart

Left Angle Cross of Informing

Het Left Angle Cross of Informing (22/47 | 11/12) richt zich op het ontwikkelen van een diep begrip van de wereld en het delen van deze kennis met anderen. Mensen die dit kruis dragen hebben de potentie om uitstekende leraren en communicators te zijn.

Dit kruis bestaat uit twee kanalen: het Kanaal van Structuur en het Kanaal van de Wens. Het Kanaal van Structuur biedt individuen de mogelijkheid om patronen en structuren te begrijpen en te organiseren, terwijl het Kanaal van de Wens gericht is op het vervullen van verlangens en het vinden van voldoening.

Mensen met het Left Angle Cross of Informing hebben daarom de potentie om een diep begrip te hebben van de wereld en de capaciteit om deze kennis te delen met anderen op een gestructureerde en effectieve manier. Ze hebben vaak een uitstekende communicatievaardigheden en zijn in staat om complexe ideeën op een begrijpelijke manier over te brengen.

De energie van dit kruis is gericht op het delen van kennis en het begrijpen van de wereld op een dieper niveau. Mensen met dit kruis hebben de neiging om zichzelf te informeren en te leren van anderen, en hebben de vaardigheden om deze kennis te delen met anderen op een duidelijke en gestructureerde manier.

Het Left Angle Cross of Informing is daarom zeer geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in leren en communiceren. Denk bijvoorbeeld aan banen als leraar, professor, schrijver of journalist. Ook in de zakenwereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij marketing of public relations.

Kortom, het Left Angle Cross of Informing is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van een diep begrip van de wereld en het delen van deze kennis met anderen. Mensen die dit kruis dragen hebben de potentie om uitstekende leraren en communicators te zijn, met uitstekende communicatievaardigheden en een gestructureerde aanpak van informatieoverdracht.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen