Download jouw chart

Left Angle Cross of Industry

Het Left Angle Cross of Industry (29/30 | 20/34) is een bijzonder kruis dat gericht is op het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van industrie en werken. Mensen die dit kruis dragen, hebben een sterke werkethiek en zijn toegewijd aan het ontwikkelen van hun vaardigheden om hun doelen te bereiken.

Dit kruis bestaat uit twee kanalen: het Kanaal van Structuur en het Kanaal van Mysterie. Het Kanaal van Structuur geeft individuen de mogelijkheid om structuur te creëren in hun leven en om hun vaardigheden te ontwikkelen. Het Kanaal van Mysterie biedt een diep inzicht in de mysteries van het leven en kan leiden tot spirituele groei.

Mensen met het Left Angle Cross of Industry hebben daarom de potentie om zowel succesvol te zijn in hun carrière als in hun persoonlijke leven. Ze zijn gemotiveerd en hebben een sterke werkethiek, waardoor ze in staat zijn om hun doelen te bereiken. Ze hebben ook een diepgaand inzicht in de mysteries van het leven en kunnen hun spirituele groei bevorderen.

De energie van dit kruis is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van industrie en werken. Dit betekent dat mensen met dit kruis de neiging hebben om te gedijen in banen waarin ze hun vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun werkethiek kunnen tonen. Denk bijvoorbeeld aan banen in de industrie, technologie of zakenwereld.

Kortom, het Left Angle Cross of Industry is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van vaardigheden op het gebied van industrie en werken. Mensen die dit kruis dragen, hebben een sterke werkethiek en zijn toegewijd aan het ontwikkelen van hun vaardigheden om hun doelen te bereiken. Ze hebben ook een diepgaand inzicht in de mysteries van het leven en kunnen hun spirituele groei bevorderen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen