Download jouw chart

Left Angle Cross of Healing

Het Left Angle Cross of Healing (25/46 | 58/52) is een bijzonder kruis dat gericht is op het bevorderen van heling en transformatie in het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben een sterk vermogen om te genezen en te transformeren, zowel voor zichzelf als voor anderen.

Het kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Initiator en het Kanaal van de Melding. Het Kanaal van de Initiator geeft individuen het vermogen om te initiëren en te starten. Het geeft hen ook de moed om risico’s te nemen en nieuwe dingen uit te proberen. Het Kanaal van de Melding biedt daarentegen een diep inzicht in de bron van problemen en de mogelijkheid om deze problemen op te lossen.

Mensen met het Left Angle Cross of Healing hebben daarom de potentie om zowel fysiek als emotioneel te genezen en te transformeren. Ze hebben een diepgaand begrip van de oorzaak van problemen en kunnen anderen helpen om deze te overwinnen. Ze hebben ook het vermogen om te initiëren en nieuwe dingen uit te proberen, wat hen een grote veerkracht geeft.

De energie van dit kruis is gericht op het bevorderen van heling en transformatie. Dit betekent dat deze individuen vaak betrokken zijn bij beroepen die gericht zijn op genezing en transformatie, zoals genezers, therapeuten en counselors. Ze kunnen ook uitstekende leraren zijn, omdat ze anderen kunnen helpen om hun eigen potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.

Kortom, het Left Angle Cross of Healing is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op heling en transformatie. Mensen die dit kruis dragen, hebben het vermogen om te genezen en te transformeren, zowel voor zichzelf als voor anderen. Ze hebben een diepgaand begrip van de oorzaak van problemen en kunnen anderen helpen om deze te overwinnen. Ze hebben ook het vermogen om te initiëren en nieuwe dingen uit te proberen, wat hen een grote veerkracht geeft.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen