Download jouw chart

Left Angle Cross of Education

Het Left Angle Cross of Education (11/12 | 46/25) is gericht op het ontwikkelen van kennis en educatie in het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben een natuurlijke aanleg voor het vergaren van kennis en het delen ervan met anderen.

Dit kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Mysterie en het Kanaal van de Gemeenschap. Het Kanaal van de Mysterie stelt individuen in staat om diepe inzichten te verkrijgen en de mysteries van het leven te ontrafelen. Het Kanaal van de Gemeenschap daarentegen biedt de mogelijkheid om verbinding te maken met anderen en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen.

Mensen met het Left Angle Cross of Education hebben daarom de potentie om kennis te vergaren en deze kennis te delen met anderen. Ze hebben een diepgaand begrip van de wereld om hen heen en hebben de vaardigheden om deze kennis over te brengen op anderen.

De energie van dit kruis is gericht op het ontwikkelen van kennis en educatie. Dit betekent dat mensen met dit kruis een natuurlijke aanleg hebben om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Ze zijn in staat om diepe inzichten te verkrijgen en deze inzichten te delen met anderen.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin kennis en educatie belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banen als leraar, professor, wetenschapper of schrijver. Ook in de zakenwereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van nieuwe producten of het uitvoeren van marktonderzoek.

Kortom, het Left Angle Cross of Education is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van kennis en educatie. Mensen die dit kruis dragen, hebben een natuurlijke aanleg voor het vergaren van kennis en het delen ervan met anderen. Ze hebben een diepgaand begrip van de wereld om hen heen en hebben de vaardigheden om deze kennis over te brengen op anderen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen