Download jouw chart

Left Angle Cross of Duality

Het Left Angle Cross of Duality (20/34 | 37/40) is gericht op het ontwikkelen van een diep begrip van de dualiteit in het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben de potentie om balans te vinden tussen tegenstrijdige krachten en kunnen creatief omgaan met tegenstellingen.

Het kruis bestaat uit twee kanalen: het Kanaal van de Gemeenschap en het Kanaal van de Mysteriën. Het Kanaal van de Gemeenschap biedt individuen de mogelijkheid om verbinding te maken met anderen en te leren hoe ze samen kunnen werken. Het Kanaal van de Mysteriën biedt daarentegen inzicht in de mysteries van het leven en de mogelijkheid om deze mysteries te doorgronden.

Mensen met het Left Angle Cross of Duality hebben daarom de potentie om zowel sociaal als spiritueel bewust te zijn. Ze begrijpen de complexiteit van relaties en kunnen harmonie creëren in groepen. Ze hebben ook een diep begrip van de mysteries van het leven en kunnen anderen helpen deze mysteries te ontrafelen.

De energie van dit kruis is gericht op het vinden van balans tussen tegenstrijdige krachten. Dit betekent dat mensen met dit kruis de neiging hebben om te zoeken naar harmonie in situaties waarin conflicterende belangen spelen. Ze hebben het vermogen om creatieve oplossingen te bedenken die tegemoetkomen aan de behoeften van alle partijen.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in sociale en spirituele vraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan banen als maatschappelijk werker, coach of mentor. Ook in de spirituele wereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het begeleiden van meditatie of het geven van spirituele counseling.

Kortom, het Left Angle Cross of Duality is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het vinden van balans tussen tegenstrijdige krachten. Mensen die dit kruis dragen, hebben de potentie om zowel sociaal als spiritueel bewust te zijn. Ze begrijpen de complexiteit van relaties en kunnen harmonie creëren in groepen, terwijl ze ook inzicht hebben in de mysteries van het leven en anderen kunnen helpen deze mysteries te doorgronden.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen