Download jouw chart

Left Angle Cross of Distraction

Het Left Angle Cross of Distraction (56/60 | 27/28) is gericht op het ontwikkelen van een diep begrip van de menselijke natuur en de mogelijkheid om innerlijke transformatie te ondergaan. Mensen die dit kruis dragen hebben de potentie om zowel mentaal als emotioneel krachtig te zijn en zijn in staat om zichzelf te transformeren.

Het kruis bestaat uit twee kanalen: het Kanaal van Structuur en het Kanaal van de Willekeur. Het Kanaal van Structuur biedt individuen de mogelijkheid om structuur en stabiliteit te creëren in hun leven, terwijl het Kanaal van de Willekeur hen in staat stelt om zich los te maken van beperkingen en zich open te stellen voor nieuwe mogelijkheden.

Mensen met het Left Angle Cross of Distraction hebben daarom de potentie om zowel georganiseerd als flexibel te zijn. Ze hebben een diepgaand begrip van de menselijke natuur en zijn in staat om hun eigen beperkingen te overstijgen. Ze hebben een unieke manier van denken en zijn in staat om problemen op een creatieve manier op te lossen.

De energie van dit kruis is gericht op het ontwikkelen van structuur en flexibiliteit in het leven. Dit betekent dat deze individuen in staat zijn om structuur te creëren in hun dagelijkse leven, terwijl ze ook openstaan voor nieuwe mogelijkheden en ervaringen. Ze hebben een diepgaand begrip van de menselijke natuur en zijn in staat om anderen te helpen zichzelf te transformeren.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin structuur en flexibiliteit belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banen als projectmanager, ondernemer of coach. Ook in de creatieve sector kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van nieuwe producten of het schrijven van boeken.

Kortom, het Left Angle Cross of Distraction is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van structuur en flexibiliteit. Mensen die dit kruis dragen hebben een diepgaand begrip van de menselijke natuur en zijn in staat om zowel georganiseerd als creatief te zijn. Ze zijn in staat om zichzelf te transformeren en anderen te helpen hetzelfde te doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen