Download jouw chart

Juxtaposition Cross of The Now

Het Juxtaposition of The Now, ook wel bekend als het Kruis van Het Nu, heeft de cijfers 20/34 | 37/40 en richt zich op het ontwikkelen van het vermogen om in het moment te leven. Mensen die dit kruis dragen, zijn zich bewust van het belang van het heden en kunnen hun aandacht richten op wat er op dit moment gebeurt.

Dit kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Transformatie en het Kanaal van de Gemeenschap. Het Kanaal van Transformatie biedt een diep inzicht in de menselijke natuur en stelt individuen in staat om zichzelf te transformeren. Het Kanaal van de Gemeenschap daarentegen zorgt voor een sterke verbinding met anderen en de mogelijkheid om samen te werken.

Mensen met het Juxtaposition Cross of The Now hebben daarom de potentie om zowel persoonlijk als sociaal in balans te zijn. Ze zijn zich bewust van het belang van het heden en kunnen zichzelf en anderen helpen om in het moment te leven. Ze hebben een diepgaand inzicht in de menselijke natuur en kunnen anderen helpen zichzelf te transformeren. Daarnaast hebben ze een sterke verbinding met anderen en kunnen ze goed samenwerken.

De energie van dit kruis is gericht op het ontwikkelen van het vermogen om in het moment te leven. Dit betekent dat deze individuen de neiging hebben om zich te richten op wat er op dit moment gebeurt en het belang van het heden te begrijpen. Ze hebben een diepgaand inzicht in de menselijke natuur en kunnen anderen helpen om zichzelf te transformeren en in het moment te leven.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin het vermogen om in het moment te leven belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan banen als mindfulness trainer, coach, psycholoog of yogadocent. Ook in de kunstwereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het maken van muziek of het creëren van kunst.

Kortom, het Juxtaposition Cross of The Now is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van het vermogen om in het moment te leven. Mensen die dit kruis dragen, zijn zich bewust van het belang van het heden en kunnen anderen helpen om in het moment te leven. Ze hebben een diepgaand inzicht in de menselijke natuur en hebben de potentie om zowel persoonlijk als sociaal in balans te zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen