Download jouw chart

Juxtaposition Cross of Shock

Het Juxtaposition of Shock (51/57 | 61/62) is gericht op het ontwikkelen van een hoge mate van alertheid en flexibiliteit in het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben een natuurlijke neiging om snel te reageren op veranderingen in hun omgeving.

Dit kruis bestaat uit twee kanalen: het Kanaal van Verlichting en het Kanaal van Structuur. Het Kanaal van Verlichting geeft individuen de mogelijkheid om hogere kennis te verkrijgen en hun bewustzijn te verruimen. Het Kanaal van Structuur biedt daarentegen stabiliteit en de mogelijkheid om structuur aan te brengen in het leven.

Mensen met het Juxtaposition Cross of Shock hebben daarom de potentie om zowel flexibel als stabiel te zijn. Ze zijn alert op subtiele veranderingen in hun omgeving en hebben het vermogen om snel te handelen wanneer dat nodig is. Ze hebben een diepgaand begrip van de universele wetten en de structuur van het leven.

De energie van dit kruis is gericht op het ontwikkelen van een combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Dit betekent dat deze individuen in staat zijn om snel te reageren op nieuwe situaties, terwijl ze ook de nodige structuur aanbrengen om hun doelen te bereiken.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin flexibiliteit en stabiliteit belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banen als adviseur, coach, leraar of ondernemer. Ook in de wetenschap kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het ontdekken van nieuwe kennis of het ontwikkelen van nieuwe technologieën.

Kortom, het Juxtaposition Cross of Shock is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van een combinatie van flexibiliteit en stabiliteit. Mensen die dit kruis dragen, zijn alert op subtiele veranderingen in hun omgeving en hebben het vermogen om snel te reageren op nieuwe situaties. Ze hebben een diepgaand begrip van de universele wetten en de structuur van het leven.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen