Download jouw chart

Juxtaposition Cross of Retreat

Het Incarnatie Kruis dat we hier bespreken is het Juxtaposition Cross of Retreat (33/19 | 2/1). Dit kruis is gericht op het ontwikkelen van de mogelijkheid om zich terug te trekken en de innerlijke rust te vinden die nodig is om duidelijke beslissingen te nemen. Mensen die dit kruis dragen, zijn vaak bedachtzaam en hebben de neiging om zichzelf terug te trekken wanneer dat nodig is.

Dit kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Mysterie en het Kanaal van de Passie. Het Kanaal van de Mysterie geeft individuen een diepgaand begrip van de mysteries van het leven en stelt hen in staat om hun eigen pad te volgen. Het Kanaal van de Passie biedt daarentegen de mogelijkheid om gepassioneerd te zijn over het leven en de wereld om ons heen.

Mensen met het Juxtaposition Cross of Retreat hebben daarom de potentie om zowel rustig als gepassioneerd te zijn. Ze hebben de mogelijkheid om zich terug te trekken en de innerlijke rust te vinden die nodig is om heldere beslissingen te nemen. Tegelijkertijd zijn ze gepassioneerd over de wereld om hen heen en hebben ze een diep begrip van de mysteries van het leven.

De energie van dit kruis is gericht op het vinden van innerlijke rust en het nemen van heldere beslissingen. Mensen met dit kruis hebben de neiging om zichzelf terug te trekken en na te denken voordat ze handelen. Dit kan hen goed van pas komen in banen waarin strategisch denken en heldere besluitvorming belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld in de zakenwereld of in de politiek.

Kortom, het Juxtaposition Cross of Retreat is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het vinden van innerlijke rust en het nemen van heldere beslissingen. Mensen die dit kruis dragen, hebben de potentie om zowel rustig als gepassioneerd te zijn en hebben een diepgaand begrip van de mysteries van het leven. Ze hebben de neiging om zichzelf terug te trekken en na te denken voordat ze handelen, waardoor ze goed geschikt zijn voor banen waarin strategisch denken en heldere besluitvorming belangrijk zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen