Download jouw chart

Juxtaposition Cross of Listening

Het Incarnatie Kruis dat we hier bespreken is het Juxtaposition Cross of Listening (13/7 | 43/23). Dit bijzondere kruis is gericht op het ontwikkelen van een hoog niveau van luisteren en begrip in het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben de neiging om open te staan voor de wereld om hen heen en zijn in staat om diepgaand te luisteren naar anderen.

Dit kruis is samengesteld uit twee kanalen: het Kanaal van Leiderschap en het Kanaal van Genezing. Het Kanaal van Leiderschap geeft individuen het vermogen om hun visie te communiceren en anderen te inspireren om te volgen. Het Kanaal van Genezing biedt daarentegen een diepgaand inzicht in de emotionele behoeften van anderen en geeft mensen de mogelijkheid om anderen te helpen genezen.

Mensen met het Juxtaposition Cross of Listening hebben daarom de potentie om uitstekende luisteraars en communicators te zijn. Ze hebben een natuurlijk vermogen om te begrijpen wat anderen nodig hebben en zijn in staat om hen te helpen bij hun genezingsproces. Deze mensen zijn vaak zeer empathisch en kunnen anderen op een diep niveau begrijpen.

De energie van dit kruis is gericht op het ontwikkelen van luistervaardigheden en begrip. Dit betekent dat mensen met dit kruis de neiging hebben om open te staan voor de wereld om hen heen en de behoeften van anderen te begrijpen. Ze hebben de mogelijkheid om anderen te helpen genezen en inspireren met hun visie.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin luisteren en begrip belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banen als therapeut, coach of leraar. Ook in de zakenwereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het onderhandelen met klanten of het communiceren van een visie aan medewerkers.

Kortom, het Juxtaposition Cross of Listening is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van luistervaardigheden en begrip. Mensen die dit kruis dragen, hebben de neiging om open te staan voor de wereld om hen heen en hebben een natuurlijk vermogen om anderen te helpen bij hun genezingsproces. Ze zijn uitstekende luisteraars en communicators en hebben de potentie om anderen te inspireren met hun visie.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen