Download jouw chart

Juxtaposition Cross of Denial

Het Juxtaposition Cross of Denial (40/37 | 35/5) is een uniek Incarnatie Kruis dat gericht is op het overwinnen van uitdagingen en het ontwikkelen van innerlijke kracht. Mensen die dit kruis dragen, hebben de potentie om zichzelf te overwinnen en hun eigen innerlijke kracht te ontdekken.

Dit kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Vreugde en het Kanaal van de Tijdloosheid. Het Kanaal van de Vreugde stelt individuen in staat om hun passie en creativiteit te uiten en te ontwikkelen. Dit geeft hen de kracht om uitdagende situaties aan te gaan en te overwinnen. Het Kanaal van de Tijdloosheid biedt daarentegen een diep begrip van de universele wetten van het leven en geeft mensen de mogelijkheid om te leven in harmonie met deze wetten.

Mensen met het Juxtaposition Cross of Denial hebben daarom de potentie om zowel emotioneel als spiritueel krachtig te zijn. Ze hebben de kracht om uitdagingen te overwinnen en hun eigen innerlijke kracht te ontdekken. Ze hebben ook een diepgaand begrip van de universele wetten van het leven en kunnen leven in harmonie met deze wetten.

De energie van dit kruis is gericht op het overwinnen van uitdagingen en het ontwikkelen van innerlijke kracht. Dit betekent dat deze individuen de neiging hebben om zichzelf te overwinnen en te groeien in kracht en wijsheid. Ze hebben een diepgaand begrip van de universele wetten van het leven en kunnen leven in harmonie met deze wetten.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken aan hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan banen als coach, therapeut of spiritueel leraar. Ook in de creatieve industrie kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het schrijven van boeken of het maken van kunst.

Kortom, het Juxtaposition Cross of Denial is een uniek Incarnatie Kruis dat gericht is op het overwinnen van uitdagingen en het ontwikkelen van innerlijke kracht. Mensen die dit kruis dragen, hebben de potentie om zichzelf te overwinnen en te groeien in kracht en wijsheid. Ze hebben een diepgaand begrip van de universele wetten van het leven en kunnen leven in harmonie met deze wetten.

Meer weten?

Wil je meer weten over wat een Incarnatie Kruis precies is of ben je benieuwd naar de andere Incarnatie Kruizen? Neem dan een kijkje op deze pagina: 

Incarnatie Kruizen