Download jouw chart

Human Design Boeken

Human Design is een opkomende en boeiende tool op het gebied van persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is gebaseerd op het idee dat elk individu uniek is. En een specifieke levensweg heeft die past bij hun specifieke persoonlijkheidstype. Het kan worden gebruikt om persoonlijke groei en ontwikkeling te bevorderen, relaties te verbeteren en besluitvorming te verbeteren.

Er zijn veel boeken geschreven over Human Design, elk met een eigen unieke perspectief en benadering. Hier zijn de boeken over Human Design die ik gelezen heb:

“The Definitive Book of Human Design: The Science of Differentiation” door Lynda Bunnell

“The Definitive Book of Human Design” is een uitgebreide gids voor Human Design. Het boek biedt een grondige introductie tot de verschillende elementen van Human Design. Waaronder de energiecentra, de poorten en lijnen, de kanalen en het type. Het legt ook uit hoe deze elementen samenwerken om een unieke persoonlijkheidsstructuur te vormen. Het boek bevat gedetailleerde grafieken en illustraties om de verschillende concepten en ideeën te verduidelijken. In mijn ogen is dit een van de meest complete boeken over Human Design. Echter, het nadeel van dit boek is dat het de Manifesting Generator niet als apart type benoemd. 

“Human Design: Discover the Person You Were Born to Be” door Chetan Parkyn

“Human Design: Discover the Person You Were Born to Be” is een toegankelijke introductie tot Human Design. Het boek biedt een heldere en beknopte uitleg van de basisprincipes van Human Design en hoe deze kunnen worden toegepast om inzicht te krijgen in jouw eigen persoonlijkheid en levenspad. Het bevat ook praktische tips en oefeningen om je te helpen jouw eigen Human Design te begrijpen en toe te passen.

“Understanding Human Design: The New Science of Astrology: Discover Who You Really Are” door Karen Curry

“Understanding Human Design” is een uitgebreide gids voor het begrijpen van de basisprincipes van Human Design. Het boek biedt een grondige uitleg van de verschillende componenten van een Human Design grafiek en hoe deze kunnen worden gebruikt om inzicht te krijgen in jouw eigen persoonlijkheidstype en levenspad. Het bevat ook praktische tips en oefeningen om je te helpen je eigen Human Design te begrijpen en toe te passen.

“The Book of Destinies: Discover the Life You Were Born to Live” door Chetan Parkyn en Carola Eastwood

“The Book of Destinies” gaat diep in op de verschillende levenspaden die beschikbaar zijn voor mensen op basis van hun Human Design. Het boek biedt een uitgebreide beschrijving van de verschillende levenspaden en hoe deze kunnen worden gebruikt om een dieper begrip van jezelf en je levensdoel te krijgen. Het boek bevat ook een aantal praktische tips en oefeningen.

“The Definitive Guide to Human Design for Success: Harness Your Energy Field’s Power to Achieve Your Dreams” door Karen Curry

“The Definitive Guide to Human Design for Success” is een praktische gids voor het gebruik van Human Design om succes te bereiken in alle aspecten van het leven. Het boek biedt een diepgaand begrip van de verschillende persoonlijkheidstypen. Het geeft aan hoe deze gebruikt kunnen worden om jouw sterke punten te benutten. En hoe jij jouw zwakke punten te overwinnen. Het bevat ook tips en strategieën om je te helpen je doelen te bereiken op basis van jouw unieke Human Design grafiek.

“Gene Keys: Unlocking the Higher Purpose Hidden in Your DNA” door Richard Rudd

“Gene Keys” is een verkenning van de relatie tussen Human Design en DNA. Het boek beschrijft hoe de genetische code van elk individu is gekoppeld aan hun Human Design chart. Daarnaast geeft het aan hoe deze informatie kan worden gebruikt om inzicht te krijgen in hun hogere doel in het leven. Het bevat ook tips om je te helpen jouw genetische code te ontcijferen en potentieel te realiseren.

“Human Design: The Definitive Guide to Healing” door Karen Curry

“Human Design: The Definitive Guide to Healing” biedt een gedetailleerde verkenning van hoe Human Design kan worden gebruikt als een instrument voor genezing en zelfgenezing. Het boek beschrijft de manieren waarop energieblokkades en fysieke aandoeningen kunnen worden behandeld. Voor deze behandelingen focussen ze op het toepassen van Human Design principes. Daarnaast vind je hier tips en oefeningen om jouw gezondheid en welzijn te verbeteren.

“The Book of Lines: A 21st Century View of the IChing, the Chinese Book of Changes” door Chetan Parkyn

“The Book of Lines” is een unieke verkenning van de relatie tussen Human Design en de IChing, een oude Chinese tekst die bekend staat als het boek der veranderingen. Het boek biedt een gedetailleerde beschrijving van hoe de lijnen in een Human Design chart zijn gekoppeld aan de symbolen en tekens van de I’Ching. Daarnaast vind je informatie over jouw persoonlijkheid en levenspad. 

“Human Design: The Definitive Book of Relationship” door Karen Curry

“Human Design: The Definitive Book of Relationship” verteld hoe Human Design kan worden gebruikt om relaties te verbeteren en te versterken. Het boek beschrijft de verschillende persoonlijkheidstypen en hoe ze van invloed zijn op relaties. Ook vind je in dit boek praktische tips en oefeningen.

“Quantum Human Design: A New System for Aligning with Your Life Purpose” door Karen Curry

“Quantum Human Design” is een revolutionair nieuw systeem voor het begrijpen en toepassen van Human Design. Het boek beschrijft hoe Quantum Human Design kan worden gebruikt om diepgaand inzicht te krijgen in jouw eigen persoonlijkheidstype en levenspad.

“Living Your Design: A Guide to Discovering Your Life’s Purpose” door Ra Uru Hu

“Living Your Design” biedt een praktische, stapsgewijze gids voor het ontdekken van jouw levensdoel op basis van jouw Human Design grafiek. Het boek beschrijft de verschillende persoonlijkheidstypen en hoe ze van invloed zijn op jouw leven. Daarnaast vind je informatie over hoe je jouw eigen unieke pad kunt volgen en jouw potentieel kunt realiseren. Je vindt hier ook praktische tips en oefeningen om jouw levensdoel te ontdekken.

“The Human Design System for Children” door Karen Curry

“The Human Design System for Children” is een boek gefocust op Human Design en kinderen. Hier vind je meer informatie over hoe Human Design kan worden gebruikt om kinderen te begrijpen en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Het boek beschrijft de verschillende persoonlijkheidstypen en hoe ze van invloed zijn op kinderen. Daarnaast vind je in dit boek tips en oefeningen om kinderen te helpen hun eigen unieke pad te volgen. 

“Human Design: The Science of Possibility” door Karen Curry

“Human Design: The Science of Possibility” geeft meer informatie over hoe Human Design gebruikt kan worden om jouw potentieel te realiseren. Het boek beschrijft de verschillende persoonlijkheidstypen en hoe ze van invloed zijn op jouw leven. Ook vind je hier tips om jouw chart te begrijpen en te gebruiken om jouw levensdoelen te bereiken.

Conclusie

Er zijn gelukkig al veel boeken over Human Design te vinden. Zoals je kan zien heb ik veel boeken van Karen Curry Parker gelezen omdat ik haar training heb gevolgd. Zodra ik een nieuw boek gelezen heb zal ik deze aan het lijstje toevoegen. 

Ter conclusie, of je nu nieuw bent in Human Design of je bent er al even mee bezig, boeken lezen kan veel inzichten brengen. Ik vind het fijn om verschillende boeken te lezen. Hierdoor krijg ik steeds nieuwe inzichten. De boeken die hierboven beschreven staan zijn zowel boeken met basis informatie, als meer diepgaande onderwerpen in Human Design. 

Veel lees plezier!