Download jouw chart

Right Angle Cross of Service

Het Right Angle Cross of Service (17/18 | 58/52) is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het vervullen van een dienende rol in het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben een sterk verlangen om anderen te helpen en zichzelf op te offeren voor het grotere geheel.

Dit kruis bestaat uit twee kanalen: het Kanaal van de Gave en het Kanaal van de Richting. Het Kanaal van de Gave stelt individuen in staat om hun eigen unieke talenten en gaven te ontdekken en deze te gebruiken om anderen te dienen. Het Kanaal van de Richting biedt daarentegen een diepgaand begrip van het levenspad en de richting die men moet volgen om zijn doelen te bereiken.

Mensen met het Right Angle Cross of Service hebben daarom de potentie om zeer toegewijd te zijn aan hun werk en de mensen om hen heen. Ze hebben een sterk verlangen om anderen te helpen en hebben de vaardigheden en het inzicht om dit op een effectieve manier te doen.

De energie van dit kruis is gericht op dienstbaarheid en toewijding. Dit betekent dat deze individuen de neiging hebben om hun eigen behoeften opzij te zetten om anderen te helpen en zichzelf op te offeren voor het grotere geheel.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin dienstbaarheid en toewijding belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banen als verpleegkundige, maatschappelijk werker, leraar of religieus leider.

Kortom, het Right Angle Cross of Service is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op dienstbaarheid en toewijding. Mensen die dit kruis dragen, hebben een sterk verlangen om anderen te helpen en hebben de vaardigheden en het inzicht om dit op een effectieve manier te doen. Ze zijn toegewijd aan hun werk en de mensen om hen heen en hebben de potentie om een verschil te maken in de wereld.