Download jouw chart

Right Angle Cross of Planning

Het Right Angle Cross of Planning (16/9 | 37/40) is een ander bijzonder Incarnatie Kruis. Dit kruis is gericht op het ontwikkelen van een systematische en planmatige aanpak van het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben de neiging om hun leven te plannen en te organiseren, waardoor ze een gevoel van controle hebben over hun omgeving.

Dit kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Planning en het Kanaal van de Transformatie. Het Kanaal van de Planning stelt individuen in staat om plannen te maken en doelen te stellen voor de toekomst. Dit geeft hen de focus en het doorzettingsvermogen om deze doelen te bereiken. Het Kanaal van Transformatie biedt daarentegen de mogelijkheid om te leren van het verleden en te groeien door middel van innerlijke transformatie.

Mensen met het Right Angle Cross of Planning hebben daarom de potentie om zowel planmatig als flexibel te zijn. Ze hebben een sterke behoefte aan structuur en planning, maar kunnen zich ook aanpassen aan veranderende omstandigheden. Ze hebben een diepgaand begrip van hun verleden en kunnen deze kennis gebruiken om hun toekomst vorm te geven.

De energie van dit kruis is gericht op het ontwikkelen van een systematische en planmatige aanpak van het leven. Dit betekent dat deze individuen de neiging hebben om hun leven te organiseren en doelen te stellen voor de toekomst. Ze hebben een sterke behoefte aan structuur en planning en kunnen zich richten op lange termijn doelen.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin planning en organisatie belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan banen als projectmanager, accountant, ingenieur of wetenschapper. Ook in de zakenwereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën en het bepalen van toekomstige doelen.

Kortom, het Right Angle Cross of Planning is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van een systematische en planmatige aanpak van het leven. Mensen die dit kruis dragen, hebben de neiging om hun leven te organiseren en doelen te stellen voor de toekomst, terwijl ze zich ook kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Ze hebben een diepgaand begrip van hun verleden en hebben de potentie om zowel planmatig als flexibel te zijn.