Download jouw chart

Right Angle Cross of Eden

Het Right Angle Cross of Eden (11/12 | 6/36) is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het vinden van de balans tussen spirituele ontwikkeling en materiële manifestatie. Mensen die dit kruis dragen, hebben een sterke verbinding met de natuur en hebben het vermogen om hun dromen en ideeën om te zetten in tastbare resultaten.

Het kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Visie en het Kanaal van de Macht. Het Kanaal van de Visie geeft individuen een diepgaand inzicht in de spirituele wereld en stelt hen in staat om hun dromen en visies te verwezenlijken. Het Kanaal van de Macht biedt daarentegen de mogelijkheid om materiële rijkdom en succes te bereiken door middel van hard werken en vastberadenheid.

Mensen met het Right Angle Cross of Eden hebben daarom de potentie om zowel spiritueel als materieel succesvol te zijn. Ze hebben een sterk gevoel voor hun doel in het leven en hebben het vermogen om hun visies te manifesteren in de fysieke wereld.

De energie van dit kruis is gericht op het vinden van de balans tussen spirituele ontwikkeling en materiële manifestatie. Dit betekent dat deze individuen de neiging hebben om te streven naar zowel spirituele verlichting als materiële welvaart. Ze hebben een sterke verbinding met de natuur en hebben het vermogen om hun dromen en ideeën om te zetten in tastbare resultaten.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken aan hun spirituele ontwikkeling en tegelijkertijd materiële successen willen behalen. Denk bijvoorbeeld aan banen in de kunst, het bedrijfsleven of de landbouw. Ook voor ondernemers die hun eigen bedrijf willen starten kan dit kruis van pas komen, omdat het hen helpt om hun visies en ideeën om te zetten in tastbare resultaten.

Kortom, het Right Angle Cross of Eden is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het vinden van de balans tussen spirituele ontwikkeling en materiële manifestatie. Mensen die dit kruis dragen, hebben een sterke verbinding met de natuur en hebben het vermogen om hun dromen en ideeën om te zetten in tastbare resultaten. Ze hebben een sterk gevoel voor hun doel in het leven en hebben de potentie om zowel spiritueel als materieel succesvol te zijn.