Download jouw chart

Right Angle Cross of Consciousness

Het Right Angle Cross of Consciousness (35/5 | 63/64) is een ander bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de wereld en het universum. Mensen die dit kruis dragen, hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de mysteries van het leven en zijn vaak geïnteresseerd in filosofie, spiritualiteit en wetenschap.

Het kruis is opgebouwd uit twee kanalen: het Kanaal van de Waarheid en het Kanaal van de Mysteriën. Het Kanaal van de Waarheid stelt individuen in staat om de waarheid te onderscheiden van leugens en bedrog. Dit geeft hen een sterk gevoel van integriteit en de moed om op te komen voor wat juist is. Het Kanaal van de Mysteriën biedt daarentegen een dieper begrip van het universum en de kosmische krachten die ons leven beïnvloeden.

Mensen met het Right Angle Cross of Consciousness hebben daarom de potentie om diepgaand te begrijpen hoe de wereld werkt en hoe we ons daarin kunnen plaatsen. Ze hebben een sterk gevoel van integriteit en zijn vastberaden om de waarheid te ontdekken. Ze zijn vaak erg creatief en hebben een unieke kijk op het leven.

De energie van dit kruis is gericht op het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de wereld. Dit betekent dat deze individuen vaak geïnteresseerd zijn in filosofie, spiritualiteit en wetenschap en een natuurlijke nieuwsgierigheid hebben naar de mysteries van het leven. Ze hebben een sterk gevoel van integriteit en zijn vastberaden om de waarheid te ontdekken.

Dit Incarnatie Kruis is daarom zeer geschikt voor mensen die willen werken in banen waarin een diepgaand begrip van de wereld belangrijk is. Denk bijvoorbeeld aan banen als wetenschapper, filosoof, leraar of spiritueel leider. Ook in de kunstwereld kan dit kruis van pas komen, bijvoorbeeld bij het creëren van nieuwe ideeën en concepten.

Kortom, het Right Angle Cross of Consciousness is een bijzonder Incarnatie Kruis dat gericht is op het ontwikkelen van een diepgaand begrip van de wereld en het universum. Mensen die dit kruis dragen, hebben een natuurlijke nieuwsgierigheid naar de mysteries van het leven en zijn vaak geïnteresseerd in filosofie, spiritualiteit en wetenschap. Ze hebben een sterk gevoel van integriteit en zijn vastberaden om de waarheid te ontdekken.