Download jouw chart

Identiteit Center Human Design

In het Human Design systeem speelt het Identiteit Center een belangrijke rol bij het bepalen van onze persoonlijkheid en levenspad. Dit center staat bekend als het center van zelfliefde, richting en levensdoel. Het Identiteit Center is verbonden met ons vermogen om onze eigen waarden en richting te bepalen en onze eigen identiteit te ontwikkelen.

Belangrijkste thema’s van het Identiteit Center

Het Identiteit Center is verbonden met onze innerlijke autoriteit en ons vermogen om onze eigen waarden en richting te bepalen. Mensen met een gedefinieerd Identiteit Center hebben een sterke innerlijke autoriteit en weten wie ze zijn en wat ze willen. Ze zijn in staat om hun eigen richting te bepalen en hebben een sterke connectie met hun eigen waarden en levensdoel. Mensen met een ongedefinieerd Identiteit Center hebben daarentegen de neiging om hun identiteit te baseren op externe factoren en kunnen moeite hebben om hun eigen waarden en richting te bepalen. Ze zijn vaak gevoelig voor de meningen van anderen en hebben meer behoefte aan validatie en bevestiging.

Gedefinieerd Identiteit Center

Als je het Identiteit Center gedefinieerd hebt, betekent dit dat je een sterke connectie hebt met je innerlijke autoriteit en dat je in staat bent om je eigen richting en waarden te bepalen. Mensen met een gedefinieerd Identiteit Center hebben een sterke persoonlijkheid en zijn in staat om hun eigen leven vorm te geven op basis van hun eigen waarden en levensdoel. Ze hebben vaak een sterk gevoel van eigenwaarde en zelfliefde en zijn in staat om anderen te inspireren met hun authenticiteit en kracht.

Ongedefinieerd Identiteit Center

Als je het Identiteit Center ongedefinieerd hebt, betekent dit dat je meer afhankelijk bent van externe factoren om je eigen richting en waarden te bepalen. Mensen met een ongedefinieerd Identiteit Center hebben de neiging om meer te experimenteren en te verkennen om hun eigen identiteit te ontdekken. Ze hebben een breed scala aan interesses en kunnen zich aanpassen aan verschillende situaties en omgevingen. Ze hebben echter meer behoefte aan validatie en bevestiging van anderen en kunnen zich onzeker voelen over hun eigen identiteit en richting in het leven. Het is belangrijk voor mensen met een ongedefinieerd Identiteit Center om zich bewust te zijn van hun eigen waarden en levensdoel en hun eigen innerlijke autoriteit te ontwikkelen.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de andere centers in Human Design? Check dan onderstaande pagina’s: