Download jouw chart

Human Design Poort 7

De Human Design Poort 7, ook wel bekend als de poort van “The Self”, gaat over ons innerlijke zelfbewustzijn en onze persoonlijke kracht. Mensen met deze poort in hun design hebben vaak een diep begrip van wie ze zijn en wat ze willen bereiken in het leven.

Schaduw van Human Design Poort 7

De schaduwzijde van deze poort is dat het kan leiden tot een obsessie met het zelf. Mensen met deze poort kunnen soms te veel gericht zijn op zichzelf en hun eigen behoeften, waardoor ze zichzelf afsluiten voor anderen. Dit kan leiden tot een gevoel van isolement en eenzaamheid.

Geschenk van Human Design Poort 7

Het geschenk van de Poort 7 is dat het ons helpt om ons innerlijke zelfbewustzijn te ontwikkelen en onze persoonlijke kracht te vinden. Mensen met deze poort hebben de potentie om zichzelf te begrijpen en te accepteren op een diep niveau, waardoor ze in staat zijn om hun eigen pad in het leven te vinden. Ze hebben ook de potentie om anderen te inspireren om hetzelfde te doen.

Siddhi van Human Design Poort 7

De Siddhi van de Poort 7 is de kracht van persoonlijke kracht. Mensen met deze poort hebben de potentie om hun eigen kracht en potentieel te realiseren, waardoor ze in staat zijn om hun doelen te bereiken en een betere wereld te creëren. Ze hebben een diep gevoel van innerlijke zekerheid en zelfvertrouwen, wat hen in staat stelt om obstakels te overwinnen en tegenslagen te weerstaan.

Conclusie

Om de volledige potentie van de Poort 7 te benutten, is het belangrijk om te leren hoe we ons innerlijke zelfbewustzijn kunnen ontwikkelen zonder afgesloten te raken voor anderen. We moeten ons bewust zijn van onze eigen behoeften en verlangens, maar ook openstaan voor de behoeften van anderen en ons inzetten voor de gemeenschap.

In het algemeen kan de Poort 7 ons herinneren aan het belang van persoonlijke kracht en zelfbewustzijn bij het bereiken van onze doelen. We moeten ons bewust zijn van wie we zijn en wat we willen bereiken in het leven, en ons inzetten om onze innerlijke kracht en potentieel te realiseren. Door ons te concentreren op onze innerlijke kracht en zelfbewustzijn, kunnen we ons potentieel bereiken en een betere wereld creëren voor onszelf en anderen.