Download jouw chart

Human Design Poort 10

Poort 10 in Human Design wordt ook wel de Poort van Zelfliefde genoemd. Deze poort bevindt zich in het G-centrum en staat voor onze innerlijke autoriteit en ons gevoel van zelfwaarde. Mensen met deze poort hebben de gave om van zichzelf te houden en zichzelf te accepteren zoals ze zijn, wat een groot geschenk kan zijn in een wereld waarin we vaak worden beoordeeld op basis van externe maatstaven.

Schaduw van Human Design Poort 10

De schaduwzijde van deze poort is dat mensen met deze energie soms moeite hebben om hun eigen behoeften en verlangens te erkennen en deze uit te drukken. Ze kunnen gevoelig zijn voor het oordeel van anderen en hun eigen waarden en behoeften onderdrukken om geaccepteerd te worden door anderen. Dit kan leiden tot gevoelens van frustratie, angst en depressie.

Geschenk van Human Design Poort 10

Het geschenk van deze poort is het vermogen om liefde en acceptatie te vinden in zichzelf, ongeacht wat anderen denken. Mensen met deze energie hebben een sterke intuïtie en zijn in staat om hun innerlijke wijsheid te volgen om hun leven vorm te geven. Ze hebben een natuurlijke neiging om anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar zelfacceptatie en kunnen een bron van inspiratie zijn voor anderen die ook worstelen met hun eigenwaarde.

Siddhi van Human Design Poort 10

De siddhi van deze poort is de mogelijkheid om volledig en onvoorwaardelijk van zichzelf te houden, wat leidt tot een diep gevoel van vrede en vervulling. Mensen met deze energie zijn in staat om hun eigen weg te vinden in het leven en hun innerlijke autoriteit te volgen, zonder zich te laten beïnvloeden door de meningen van anderen. Dit stelt hen in staat om hun unieke gaven en talenten te ontdekken en te ontwikkelen, waardoor ze een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereld om hen heen.

Conclusie

Als je deze poort in je Human Design-chart hebt, kan het helpen om je bewust te worden van de neiging om jezelf te vergelijken met anderen en je eigenwaarde te laten bepalen door externe factoren. Werk aan het ontwikkelen van zelfacceptatie en liefde voor jezelf door middel van meditatie, zelfzorg en introspectie. Door je innerlijke wijsheid te volgen en trouw te blijven aan jezelf, kun je een leven creëren dat in overeenstemming is met je diepste verlangens en je unieke doel op aarde.