Download jouw chart

Human Design Kanaal 35-36

Het kanaal 35-36 in Human Design wordt ook wel het kanaal van Vergankelijkheid genoemd. Dit kanaal loopt van het Keel Center naar het Emotioneel Solar Plexus Center. Mensen die dit kanaal gedefinieerd hebben in hun chart hebben vaak een diep begrip van de vergankelijkheid van het leven en kunnen anderen helpen om de waarde van het leven te zien en te waarderen.

Een belangrijk thema van dit kanaal is het besef dat het leven eindig is en dat alles wat we hebben tijdelijk is. Mensen met dit kanaal hebben vaak een sterke drang om zich te concentreren op wat echt belangrijk is in het leven en om te leven in het moment. Ze zijn zich bewust van de vergankelijkheid van alle dingen en hebben vaak een diep spiritueel begrip van de cycli van geboorte en dood.

Voordeel van Human Design Kanaal 35-36

Een voordeel van het hebben van dit kanaal is dat het je kan helpen om je te concentreren op wat echt belangrijk is in het leven en om te leven in het moment. Mensen met dit kanaal hebben vaak een diep spiritueel begrip van de cycli van geboorte en dood en kunnen anderen helpen om te accepteren dat het leven tijdelijk is en dat we moeten genieten van elk moment. Dit kan hen helpen om meer voldoening en vervulling te vinden in hun leven.

Nadeel van Human Design Kanaal 35-36

Een nadeel van dit kanaal is dat het soms moeilijk kan zijn om zich te concentreren op praktische zaken en om langdurige relaties aan te gaan. Mensen met dit kanaal kunnen soms zo gefocust zijn op het moment en de vergankelijkheid van het leven, dat ze moeite hebben met het plannen voor de toekomst en het opbouwen van stabiele relaties. Ze kunnen ook moeite hebben om zich te verbinden met anderen omdat ze zich bewust zijn van de tijdelijkheid van alle dingen.

Conclusie

In het algemeen kan het hebben van het kanaal van Vergankelijkheid een waardevolle toevoeging zijn aan je Human Design Chart. Het kan je helpen om te leven in het moment en te waarderen wat echt belangrijk is in het leven. Het is echter belangrijk om je bewust te zijn van de mogelijke valkuilen van dit kanaal en te werken aan het ontwikkelen van je vermogen om te plannen voor de toekomst en om langdurige relaties aan te gaan.