Download jouw chart

Human Design Kanaal 28-38

Het kanaal 28-38 in Human Design staat bekend als het kanaal van Strijd en loopt van het Spleen Center naar het Wortel Center. Mensen die dit kanaal gedefinieerd hebben in hun Human Design Chart hebben vaak een natuurlijke drang naar verandering en verbetering. Ze zijn vastberaden en hebben een sterk gevoel van eigenwaarde.

Een belangrijk thema van dit kanaal is het overwinnen van obstakels en het bereiken van doelen. Mensen met dit kanaal hebben vaak een diepgaand begrip van wat nodig is om succes te behalen en zijn bereid om hard te werken om hun doelen te bereiken. Ze zijn vaak zeer competitief en hebben een sterke wilskracht om te winnen.

Voordeel van Human Design Kanaal 28-38

Een voordeel van het hebben van dit kanaal is dat het je helpt om vastberaden en volhardend te zijn bij het nastreven van je doelen. Mensen met dit kanaal hebben vaak een diepgaand inzicht in wat nodig is om succes te behalen en hebben de vastberadenheid en doorzettingsvermogen om door te zetten totdat ze hun doelen bereiken.

Nadeel van Human Design Kanaal 28-38

Een nadeel van dit kanaal is dat het soms moeilijk kan zijn om te ontspannen en los te laten. Mensen met dit kanaal kunnen soms te gefocust zijn op hun doelen en kunnen het moeilijk vinden om te genieten van de momenten die ze hebben bereikt. Daarnaast kunnen ze soms te koppig zijn en vasthouden aan hun standpunt, zelfs als het niet langer zinvol is.

Conclusie

In het algemeen kan het hebben van het kanaal van Strijd een waardevolle toevoeging zijn aan je Human Design Chart. Het kan je helpen om vastberaden te zijn bij het nastreven van je doelen en obstakels te overwinnen. Het is echter belangrijk om je bewust te zijn van de mogelijke valkuilen van dit kanaal en te werken aan het ontwikkelen van de flexibiliteit om te ontspannen en los te laten wanneer dat nodig is.