Download jouw chart

Emotioneel Solar Plexus Center Human Design

In het Human Design systeem is het Emotioneel Solar Plexus Center één van de negen centra die ons definiëren en ons levenspad beïnvloeden. Dit center staat bekend als het centrum van emoties en is verantwoordelijk voor het ervaren en verwerken van onze gevoelens en emoties.

Belangrijkste thema’s van het Emotioneel Solar Plexus Center

Het Emotioneel Solar Plexus Center is verbonden met ons vermogen om emoties te voelen en te verwerken. Mensen met een gedefinieerd Emotioneel Solar Plexus Center hebben een vaste bron van emotionele energie en kunnen hun emoties goed begrijpen en beheersen. Ze zijn vaak empathisch en kunnen zich goed inleven in anderen. Mensen met een ongedefinieerd Emotioneel Solar Plexus Center hebben daarentegen de neiging om emotionele energie van anderen op te nemen en kunnen gevoelig zijn voor de emoties van anderen. Ze kunnen moeite hebben om hun eigen emoties te begrijpen en kunnen soms overweldigd worden door hun emoties.

Gedefinieerd Emotioneel Solar Plexus Center

Als je het Emotioneel Solar Plexus Center gedefinieerd hebt, betekent dit dat je een vaste bron van emotionele energie hebt en dat je je emoties goed kunt begrijpen en beheersen. Mensen met een gedefinieerd Emotioneel Solar Plexus Center hebben de neiging om diepe emotionele ervaringen te hebben en zijn in staat om hun emoties op een gezonde manier te uiten en te verwerken. Ze zijn vaak empathisch en kunnen zich goed inleven in anderen. Ze hebben de mogelijkheid om diepgaande emotionele verbindingen aan te gaan en kunnen anderen helpen om hun eigen emoties te begrijpen en te verwerken.

Ongedefinieerd Emotioneel Solar Plexus Center

Als je het Emotioneel Solar Plexus Center ongedefinieerd hebt, betekent dit dat je afhankelijk bent van de emotionele energie van anderen en dat je gevoelig bent voor hun emoties. Mensen met een ongedefinieerd Emotioneel Solar Plexus Center hebben de neiging om empathisch te zijn en kunnen de emoties van anderen gemakkelijk aanvoelen. Ze hebben echter moeite om hun eigen emoties te begrijpen en te beheersen en kunnen soms overweldigd worden door de emoties van anderen. Ze hebben de mogelijkheid om anderen te helpen met hun emotionele problemen, maar moeten wel oppassen dat ze niet te veel emotionele energie van anderen overnemen en zichzelf daardoor uitputten.

Meer weten? 

Wil je meer weten over de andere centers in Human Design? Check dan onderstaande pagina’s: