Download jouw chart

Optimale Ondernemersstijl

 

Ben je klaar om echt te gaan leven volgens jouw unieke design? Verlang je naar groei, persoonlijke transformatie en helderheid in jouw leven? Het Human Design Werkboek is jouw sleutel tot het benutten van jouw volledige potentieel. Zodat je meer succes, productiviteit en rust ervaart en juist minder weerstand, vermoeidheid, tegenslag ervaart. Dit werkboek is speciaal ontworpen om je te begeleiden bij het begrijpen en toepassen van jouw Human Design op een praktische manier.

€ 11

Jouw design toegepast in het dagelijks leven

  • Je hebt informatie opgezocht over jouw design maar hebt geen idee hoe nu verder? 

 

  • Je beseft dat je geconditioneerd bent en wilt nu echt beginnen met deconditioneren?

 

  • Je wilt jouw design toe gaan passen in je dagelijkse leven maar hebt geen idee hoe? 

 

  • Je bent op zoek naar handvatten om meer in lijn te gaan leven met jouw authentieke zelf? 

 

  • Ben je klaar om dieper in te gaan op jouw unieke design? 

Alleen informatie lezen over jouw design gaat je niet verder helpen. Pas wanneer je het echt toe gaat passen in je dagelijkse leven zal je de voordelen ervan ervaren. Hoe je dat doet? Dat vind je in het Human Design Werkboek!

Wat is het Human Design Werkboek?

Het is jouw ultieme gids om stap voor stap te leren begrijpen en toepassen wat jouw Human Design te bieden heeft. Het helpt jou een leven te gaan leven dat volledig in lijn is met jouw authentieke zelf. Je krijgt niet alleen theoretische kennis, maar ook praktische oefeningen die je direct toepast in jouw leven. In het werkboek zal je de verschillende aspecten van Human Design verkennen, zoals de verschillende types, autoriteiten en strategieën. Dit werkboek reikt je handvatten en inzichten aan om jouw unieke kwaliteiten te omarmen, effectieve beslissingen te nemen, gezondere relaties op te bouwen en voldoening te vinden in alles wat je doet.

Elk hoofdstuk van dit werkboek biedt niet alleen waardevolle informatie over een specifiek aspect van Human Design, maar ook praktische tips en vragen die jou uitnodigen om dieper in jezelf te graven, reflectie toe te passen en jouw persoonlijke ervaringen met Human Design te verkennen. Het is een interactieve reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei.

In het werkboek ga je de volgende informatie vinden: 

  • Ontdek jouw Human Design type
  • Ontdek en volg jouw strategie
  • Ontdek jouw autoriteit
  • Ontdek jouw profiel
  • Terug naar je authentieke zelf

 

Elk hoofdstuk bevat praktische tools die je helpen om echt te gaan leven volgens jouw design. Denk hierbij aan journal vragen, praktische tips en affirmaties. Daarnaast is dit werkboek niet alleen handig voor jezelf, maar zal het je ook helpen om de mensen om je heen beter te begrijpen. In het werkboek staan journalvragen voor alle vijf de energietypes.

Hoe werkt het?

Wanneer je het Human Design Werkboek besteld, ontvang je direct een mail waarin je het PDF bestand van 88 pagina’s kan downloaden. Je kan er dus direct mee aan de slag! 

Wie ben ik?

Ik ben Iris, een 4/6 Manifesting Generator met emotionele autoriteit. Ik woon in het prachtige Den Bosch en heb zelf al veel voordelen van Human Design mogen ervaren. Door me te verdiepen in Human Design, heb ik niet alleen mezelf veel beter leren kennen, maar ook ontdekt dat we allemaal echt anders in elkaar zitten en op een andere manier succes bereiken.

Tegenwoordig voelen we vaak de druk om snel te zijn, veel te werken en altijd bezig te zijn. We moeten het druk hebben en snel beslissingen nemen. Maar Human Design heeft me geleerd dat iedereen een unieke manier heeft om niet alleen op zijn best te werken en succesvol te zijn, maar ook om op een unieke manier in het leven te staan. Dit heeft me veel duidelijkheid gegeven en begrip voor mezelf en andere mensen.

Mijn doel is dan ook om jou meer te leren over jouw Design en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik wil je laten zien waar je mogelijk beïnvloed bent en hoe je verschillende uitdagingen in je leven kunt begrijpen en er het beste mee om kunt gaan. Hoe je de juiste keuzes kunt maken en ervoor kunt zorgen dat je gelukkig wordt, minder weerstand voelt en meer succes ervaart.

Veelgestelde vragen

Q: Wat is de toegevoegde waarde van Het Human Design Werkboek? 

A: Kennis opdoen alleen is niet voldoende. Zoals Ra Uru Hu (founder Human Design) destijds al aangaf is het belangrijk om het Human Design experiment te gaan starten. Zonder te experimenteren en jouw unieke design te integreren ga je de voordelen van Human Design niet snel ervaren. Het Human Design Werkboek helpt je om goed naar jezelf te gaan kijken en te begrijpen in welke situaties je wel en niet volgens jouw design leeft en wat het resultaat daarvan is op je leven. 

 

Q: Kan ik het Human Design Werkboek ook gebruiken voor mijn partner / kind / familielid? 

A: Ja, dat kan zeker. Het Human Design Werkboek bevat een korte toelichting van bijvoorbeeld alle vijf energietypes en de daarbij behorende journalvragen etc. 

 

Q: Is dit werkboek ook nuttig als ik pas net begonnen ben met Human Design? 

A: Het Human Design Werkboek is bruikbaar voor zowel mensen die net kennis maken met Human Design als mensen die er al een tijdje mee bezig zijn. Wanneer je net je design leert kennen zal het werkboek je helpen om de opgedane kennis meteen in de praktijk toe te passen. Wanneer je al langer bezig bent met Human Design zal het je helpen om nog dieper te kijken naar jezelf en er op die manier achter te komen waar je nog meer in lijn met jouw authentieke zelf kan gaan leven.