Download jouw chart

Jouw eigen Human Design Boek: de gids naar jouw volledig potentieel

Ontdek je ware zelf

Je wilt jezelf verder ontwikkelen. Je voelt dat er meer in jou zit en je wilt graag ontdekken hoe je jouw volledige potentieel kunt benutten. Je verlangt naar groei en persoonlijke transformatie. Je loopt vast in hoe jij jouw leven wilt inrichten en welke keuzes je moet maken. Misschien voel je je overweldigd door de vele opties die voor je liggen. Je wilt helderheid en richting vinden, zodat je met vertrouwen beslissingen kunt nemen die echt bij jou passen. Jij bent uniek, en je wilt meer inzicht krijgen in wie je werkelijk bent en waarom je zo bent. Waarom reageer je op bepaalde situaties zoals je doet? Waarom heb je soms spijt van bepaalde keuzes? Waarom ervaar je misschien niet dezelfde energie als anderen, of waarom voel je je soms overweldigd? En waarom lijkt het alsof sommige dingen je moeiteloos afgaan, terwijl andere uitdagingen je blokkeren? Je verlangt naar een diepgaand begrip van jezelf.

Het antwoord op deze vragen ligt in jouw Human Design Persoonlijk Boek.

Digitaal € 111

Geprint € 133

Je staat op het punt om de sleutel te vinden tot een leven dat volledig in lijn is met jouw ware zelf. Het is tijd om te ontdekken wie je werkelijk bent en je ware potentieel te omarmen.

Wat is het & wat krijg je?

Dit boek onthult jouw natuurlijke zelf en laat je zien hoe je met minder weerstand door het leven gaat en tegelijkertijd meer succes ervaart. Het biedt inzicht in hoe je beter begrip kunt krijgen van je relaties met anderen, hoe je effectief communiceert en welke energie je uitstraalt en absorbeert. Daarnaast verklaart het hoe je gevoel van eigenwaarde wordt gevormd en hoe je het beste kunt omgaan met je emoties.

Waarom voel je je op een bepaalde manier? Hoe neem je beslissingen en waarom? En nog belangrijker, hoe kun je de beste mogelijkheden voor jezelf creëren? Dit boek biedt antwoorden op deze vragen en meer. Het helpt je ook om stress en adrenaline effectief te beheersen, je natuurlijke talenten te ontdekken en bewust te worden van wat werkelijk bij jou past.

Het belangrijkste is dat dit boek je een gevoel van rust en acceptatie geeft. Het stelt je in staat om een leven te creëren dat volledig bij jou past en om de gelukkigste versie van jezelf te worden. En dat willen we allemaal toch?

Wat kun je verwachten van jouw persoonlijke boek?

 • Een gevoel van rust en acceptatie: Ontdek wie je werkelijk bent en omarm je ware zelf. Dit boek zal je helpen om een dieper begrip en acceptatie van jezelf te bereiken, waardoor je innerlijke rust ervaart.
 • Bewustwording van jouw ware identiteit: Leer jezelf beter kennen en begrijpen. Je krijgt inzicht in je persoonlijkheidskenmerken, gedragspatronen en drijfveren, waardoor je bewust wordt van jouw unieke identiteit.
 • Inrichting van je leven: Ontdek wat echt bij je past en vorm je leven op basis daarvan. Het boek biedt richtlijnen en strategieën om je leven af te stemmen op jouw natuurlijke aanleg en verlangens, zodat je een leven kunt creëren dat in lijn is met jouw ware zelf.
 • Meer zelfvertrouwen: Maak keuzes met vertrouwen en twijfel minder over jezelf en je beslissingen. Door een diepgaand begrip van jezelf en je design, zul je steviger in je schoenen staan en zelfverzekerder beslissingen kunnen nemen.
 • Het creëren van de beste mogelijkheden: Leer hoe je kansen kunt benutten en je succes kunt vergroten. Je ontdekt welke omgevingen, relaties en kansen het beste bij jou passen, zodat je optimaal kunt profiteren van mogelijkheden die zich voordoen.
 • Herkenning van signalen: Word je bewust wanneer je afwijkt van je ware zelf. Je leert de tekenen herkennen wanneer je niet in lijn bent met je design, waardoor je sneller kunt bijsturen en terugkeren naar je authentieke pad.
 • Minder weerstand, meer succes: Ervaar minder weerstand in het leven en bereik meer succes. Door inzicht te krijgen in je design en hoe je energie stroomt, kun je blokkades en obstakels verminderen, waardoor je gemakkelijker vooruitgang kunt boeken.
 • Duidelijkheid in je beslissingen: Krijg inzicht in wie je echt bent en maak keuzes met vertrouwen. Je zult beter begrijpen welke beslissingen in lijn zijn met je natuurlijke aanleg en welke niet, waardoor je meer helderheid hebt bij het nemen van belangrijke beslissingen.
 • Volg je gevoel: Leer je intuïtie te volgen en laat je minder snel beïnvloeden door anderen. Je ontdekt hoe je beter kunt luisteren naar je innerlijke kompas en trouw kunt blijven aan jezelf, zelfs te midden van externe druk en verwachtingen.
 • Zelfliefde: Leer van jezelf te houden en jezelf te accepteren zoals je bent. Het boek helpt je om een diepe verbinding met jezelf te ontwikkelen en om zelfliefde en acceptatie te cultiveren, wat essentieel is voor een vervuld en gelukkig leven.
 • Alles op één plek: Dit boek bevat alle informatie over jouw persoonlijke design. Je hoeft niet langer te zoeken naar verspreide informatie, want alles wat je nodig hebt om jezelf te begrijpen en te ontwikkelen, vind je binnen handbereik in dit boek.
 • Geen eindeloze zoektocht: Je hoeft geen tientallen artikelen te lezen, want dit boek is volledig op jou afgestemd. Het is specifiek samengesteld op basis van jouw unieke Human Design-chart, waardoor je direct toegang hebt tot waardevolle inzichten en advies.
 • Handvatten en richting: Het biedt praktische tips en richtlijnen om je leven vorm te geven en effectieve keuzes te maken. Je ontvangt concrete handvatten en strategieën om de kennis van je design om te zetten in actie en positieve verandering te bewerkstelligen.

Als je jezelf verder wilt ontwikkelen, vastloopt bij het inrichten van je leven en moeite hebt met het maken van keuzes, dan is dit boek perfect voor jou. Het biedt inzicht in wie je werkelijk bent en waarom je zo bent.

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is het persoonlijk boek bestellen en daarbij jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats te vermelden. Op basis van deze informatie genereer ik jouw Human Design Chart en maak ik jouw Persoonlijk Boek. Binnen slechts 1 week ontvang je een PDF-bestand met meer dan 50 pagina’s (afhankelijk van je Chart) vol waardevolle informatie. Het boek is zo geschreven dat het makkelijk te lezen is en bevat praktische voorbeelden en direct toepasbare tips die je kunt gebruiken in jouw dagelijks leven. In het Persoonlijk Boek gaan we dieper in op de volgende onderwerpen: 

 • Energie type: hoe gebruik jij het beste jouw energie
 • Strategie: hoe jij het beste mogelijkheden creëert
 • Autoriteit: hoe jij het beste beslissingen maakt 
 • Profiel: hoe jouw levensdoel zich manifesteert
 • De negen centers: welke energie je uitstraalt en in je opneemt 
 • Definitie: hoe je informatie verwerkt
 • Actieve kanalen: jouw unieke krachten en talenten
 • Levensthema’s: welke thema’s vaak terugkomen in jouw leven

Wie ben ik?

Ik ben Iris, een 4/6 Manifesting Generator met emotionele autoriteit. Ik woon in het prachtige Den Bosch en heb zelf al veel voordelen van Human Design mogen ervaren. Door me te verdiepen in Human Design, heb ik niet alleen mezelf veel beter leren kennen, maar ook ontdekt dat we allemaal echt anders in elkaar zitten en op een andere manier succes bereiken.

Tegenwoordig voelen we vaak de druk om snel te zijn, veel te werken en altijd bezig te zijn. We moeten het druk hebben en snel beslissingen nemen. Maar Human Design heeft me geleerd dat iedereen een unieke manier heeft om niet alleen op zijn best te werken en succesvol te zijn, maar ook om op een unieke manier in het leven te staan. Dit heeft me veel duidelijkheid gegeven en begrip voor mezelf en andere mensen.

Mijn doel is dan ook om jou meer te leren over jouw Design en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik wil je laten zien waar je mogelijk beïnvloed bent en hoe je verschillende uitdagingen in je leven kunt begrijpen en er het beste mee om kunt gaan. Hoe je de juiste keuzes kunt maken en ervoor kunt zorgen dat je gelukkig wordt, minder weerstand voelt en meer succes ervaart.

Reviews

Het grootste cadeau aan jezelf! Het boek heeft al mijn verwachtingen overtroffen, het raakt de juiste snaren, vertelt je de dingen die je doet waar je minder bewust van was en het geeft je handvaten om makkelijker te leven. Door middel van het persoonlijke human design boek dat Iris voor me geschreven heeft heb ik onwijs veel meer inzicht gekregen in hoe ik als mens in elkaar zit, wat mijn sterke en minder sterke kanten zijn, hoe ik dingen ontvang en vooral hoe ik dat in mijn voordeel kan benutten. Het laat me zien hoe ik meer uit mezelf kan halen en hoe ik mijn creativiteit efficiënter om kan zetten in daadwerkelijke projecten. Een voorbeeld wat ik geïmplementeerd heb in mijn dagelijkse leven is het aansporen op ja/nee vragen, die ik met mijn sacrale autoriteit (onderbuikgevoel) makkelijker kan beantwoorden. Persoonlijk ben ik van mening dat iedereen een handboek over zichzelf zou moeten hebben en vooral als ondernemer kun je veel meer uit jezelf en je onderneming halen als je weet hoe je in elkaar steekt en wat voor jou werkt! – Daisy van de Kerkhof – Alma Activations

 

Iris van HDH heeft een prachtig persoonlijk boek voor mij gemaakt. Ik was vooraf heel benieuwd naar mijn human design en of ik mezelf erin zou herkennen, dat is zeker het geval! Maar het brengt ook heel veel nieuwe inzichten die je makkelijk kan toepassen in de praktijk. Echt een aanrader om wat meer over jezelf te weten te komen! – Sam Bouwhuis

 

Hoewel mijn interesse in Human Design was gewerkt, stond ik hier in eerste instantie nogal sceptisch tegenover. Na het ontvangen van mijn persoonlijke boek is deze twijfel echter volledig weggenomen. Veel kenmerken herkende ik meteen, andere nadat ik hier wat langer bij stilstond. Het boek leest gemakkelijk en de praktische tips zijn meteen toepasbaar. Ik ben blij met de handvaten die het boek biedt en kan iedereen aanraden ook een persoonlijk boek te bestellen. – Nina van de Griendt

Veelgestelde vragen

Q: Ik heb al veel opgezocht over Human Design, is het Persoonlijk Boek dan nog wel waardevol? 

A: Ja, zelfs als je al veel hebt opgezocht over Human Design, is het Persoonlijk Boek nog steeds waardevol. Het biedt gepersonaliseerde inzichten en praktische tips specifiek voor jouw design, consolideert alle relevante informatie op één plek en geeft concrete handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Q: Uit hoeveel pagina’s bestaat het Persoonlijk Boek? 

A: Elk boek bevat minimaal 50 pagina’s, hoeveel pagina’s het precies zijn hangt af van jouw chart (afhankelijk van hoeveel veel gedefinieerde kanalen hebt en hoeveel poorten meerdere keren geactiveerd zijn).

 

Q: Wanneer ontvang ik het Persoonlijk Boek en hoe? 

A: Je ontvangt het boek altijd binnen 1 week in je mailbox als PDF bestand. Mocht je het boek eerder nodig hebben (bijvoorbeeld wanneer je het als cadeau wilt geven) dan kan je me altijd een mailtje of DM sturen op Instagram, dan zorg ik ervoor dat je het boek op tijd ontvangt. 

 

Q: Is het Persoonlijk Boek ook interessant voor startende ondernemers? 

A: Yes, dat is het zeker! Het boek geeft je handvatten die je kan gebruiken wanneer je al onderneemt, maar helpt je ook zeker wanneer je nog niet zo goed weet wat je zou gaan willen doen. Het helpt je onder andere bij het bepalen van richting, het ontdekken van jouw natuurlijke talenten, hoe je de beste beslissingen kan nemen en begrijpen wie je echt bent zodat je kan ondernemen vanuit jouw unieke kracht. 

 

Q: Bevat het Persoonlijk Boek ook de Human Design variabelen? 

A: Nee, de variabelen worden niet besproken in het boek. In het boek vind je informatie over de volgende elementen van je chart: 

 • Energie type: hoe gebruik jij het beste jouw energie
 • Strategie: hoe jij het beste mogelijkheden creëert
 • Autoriteit: hoe jij het beste beslissingen maakt 
 • Profiel: hoe jouw levensdoel zich manifesteert
 • De negen centers: welke energie je uitstraalt en in je opneemt 
 • Definitie: hoe je informatie verwerkt
 • Actieve kanalen: jouw unieke krachten en talenten
 • Levensthema’s: welke thema’s vaak terugkomen in jouw leven

 

Q: Hoe kan ik er zeker van zijn dat dit persoonlijke boek de investering waard is en echt een positieve impact op mijn leven zal hebben?

A: Het boek biedt diepgaand inzicht in jezelf, helpt je je ware identiteit te ontdekken en ondersteunt bij het nemen van beslissingen die bij jou passen. Het biedt concrete handvatten, praktische tips en strategieën om je leven vorm te geven en je natuurlijke talenten te benutten. Bovendien creëert het een gevoel van rust, acceptatie en zelfliefde. Met het Persoonlijk Boek kun je jouw volledige potentieel ontdekken en een leven creëren dat in lijn is met jouw ware zelf. Ik ben ervan overtuigd dat het Persoonlijk Boek een waardevolle investering is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Echter is het wel belangrijk om de kennis die je opdoet ook echt toe te gaan passen in je dagelijkse leven, zodat je echt gaat deconditioneren, dichter bij jezelf komt en daardoor steeds minder weerstand en meer succes ervaart.