Download jouw chart

Doelen zetten met Human Design

Ontdek jouw Human Design blueprint en onderneem volledig vanuit jouw authentieke kracht.

In een wereld vol mogelijkheden en kansen, waarin ondernemerschap een avontuurlijk pad is dat vele beloningen met zich meebrengt, hebben we soms behoefte aan een innerlijk kompas dat ons leidt naar het hart van ons eigen unieke ondernemersverhaal. Je bent net begonnen met ondernemen of al een tijd bezig. Je bent altijd bezig met jezelf blijven ontwikkelen omdat je weet: dat is het pad naar succes. Steeds vaker merk jij dat je meer wilt ontdekken over wie jij nou eigenlijk echt bent en of jouw onderneming daar volledig bij aansluit. Herken je dat gevoel van zoekende zijn, van het verlangen om alles wat erin zit eruit te halen als ondernemer? Maar merk je ook dat je soms afwijkt van je ware zelf door invloeden van buitenaf? Ik begrijp het helemaal en wil je graag helpen!

€ 111

Wil jij

 • Gaan ondernemen op een manier die bij jou past? 
 • Je vertrouwd voelen met de keuzes die jij maakt voor jouw bedrijf? 
 • Weten waarom sommige dingen jou van nature makkelijk af gaan en andere niet? 
 • Hoe jij zelf het beste functioneert en dus het meeste uit jouw bedrijf kan halen? 
 • Hoe jij het beste jouw boodschap over kan brengen op jouw doelgroep? 
 • Meer inzicht in wat jouw unieke bijdrage is als ondernemer? 
 • Hoe jij jouw unieke krachten in kan zetten voor jouw bedrijf? 
 • Weten op welke gebieden jij jouw klanten beïnvloedt?
 • Weten in wat voor soort omgeving jij het beste werkt?  
 • Weten wat voor niche het beste bij jou past?
 • Minder weerstand ervaren bij alles wat je doet als ondernemer? 

Wat is het Human Design Werkboek?

Wat is de "Business Blueprint"?

Welkom bij de “Business Blueprint”! Dit is geen gewoon boek; het is een gepersonaliseerd meesterwerk dat jouw unieke Human Design analyseert en vertaalt naar praktische toepassingen voor jouw onderneming. Human Design, ontstaan in 1987, combineert verschillende systemen, zoals Kabbalah, kwantumfysica, astrologie, de Chinese I Ching en het Chakra-systeem. Jouw geboortegegevens vormen de input voor jouw persoonlijke Human Design Chart.

 

De Business Blueprint is ontstaan vanuit mijn eigen behoefte aan handvatten die ik kan gebruiken als ondernemer. Ik geloof niet in een one size fits all methode, dit heb ik namelijk al geprobeerd en wat voor jou werkt, werkt niet altijd voor mij en andersom. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je leeft volgens jouw authentieke design je ook met meer flow door het leven gaat. Als dit geldt voor je “dagelijkse” leven, dan moet het ook werken voor je onderneming toch? 

 

De “Business Blueprint” is een gids die je leidt naar een dieper begrip van jezelf als ondernemer en hoe je dat kunt vertalen naar een succesvolle onderneming. Jouw karaktereigenschappen, talenten en valkuilen worden in kaart gebracht, en het laat vooral zien waar jouw ondernemerspotentieel ligt. Het helpt jou om te ontdekken wie de authentieke ondernemer in jou is en hoe jij daarmee kan gaan ondernemen vanuit jouw authentieke kracht. 

Wat Krijg Je?

Binnen de pagina’s van dit boek ontvouwt zich een schat aan waardevolle inzichten. Het zal je begeleiden bij het vertalen van jouw levensdoel naar je onderneming, het ontdekken van jouw unieke bijdrage aan de wereld, hoe je het beste kunt communiceren en hoe je jezelf optimaal kunt presenteren als ondernemer. De “Business Blueprint” biedt een routekaart om jouw unieke ondernemerspad te bewandelen en weer in lijn te komen met de authentieke ondernemer in jou. 

 

 • Ontdek hoe je deconditioneert en jouw authentieke zelf omarmt

Je hebt jouw persoonlijke Human Design Chart ontvangen, en wellicht heb je al wat inzichten opgedaan. Maar nu wil je echt beginnen met deconditioneren, zodat je in lijn kunt leven met jouw ware zelf. De Business Blueprint is jouw gids om dieper in te gaan op jouw unieke design en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse leven als ondernemer. Het biedt praktische handvatten en concrete stappen om jouw optimale ondernemersstijl te ontdekken op basis van jouw energietype.

 

 • Breng je onderneming in lijn met jouw unieke blauwdruk

Je beseft dat het essentieel is om jouw onderneming af te stemmen op wie je werkelijk bent als ondernemer. Met de Business Blueprint leer je jouw niche optimaal af te stemmen op jouw energietype, zodat je kunt floreren in de juiste omgeving. Het onthult jouw unieke bijdrage aan de wereld als ondernemer, gebaseerd op de poort in jouw bewuste zon. Daarnaast leer je hoe je de energie van alle negen centers kunt benutten om vol vertrouwen en effectief te ondernemen.

 

 • Versterk je boodschap en branding met betekenis

Wil je jouw boodschap krachtiger overbrengen en je branding naar een hoger niveau tillen? De Business Blueprint onthult welke boodschap het beste bij jou past op basis van jouw bewuste Mercurius. Je leert jouw profiel te gebruiken als een krachtig hulpmiddel voor branding, waardoor je jouw authentieke zelf kunt laten zien aan de wereld.

 

 • Transformeer uitdagingen in succes met jouw zone of genius

Iedere ondernemer komt uitdagingen tegen, maar met de Business Blueprint kun je deze omzetten in succes. Je ontdekt hoe je jouw “zone of genius” kunt benutten, met behulp van jouw onbewuste Mars, voor maximaal succes in je onderneming.

 

 • Vertaal jouw levensdoel naar jouw bloeiende onderneming

Jouw levensdoel heeft een directe link met jouw onderneming. De Business Blueprint leert je hoe je jouw incarnatiekruis kunt inzetten om je onderneming te vormen en te laten groeien op een manier die resoneert met jouw diepste doelen.

 

 • Creëer de ideale context en werkomgeving

Je verlangt naar een ideale context voor jouw onderneming en een werkomgeving die bij jou past. De Business Blueprint enthousiasmeert je met inzichten over jouw onbewuste Jupiter lijn en jouw Human Design Environment, zodat je jouw onderneming optimaal kunt laten gedijen.

 

Klaar om dieper in te gaan op jouw unieke design en de antwoorden te vinden die je zoekt? De Business Blueprint is de sleutel tot het onthullen van jouw authentieke kracht als ondernemer en het vormgeven van een bloeiende onderneming die in lijn is met jouw ware potentieel. Ontdek de waardevolle inzichten die op jou wachten en laat jouw ondernemersreis vanuit authenticiteit en vervulling beginnen!

Inhoud

De Business Blueprint bestaat uit de volgende hoofdstukken: 

 

 • Jouw chart – Jouw persoonlijke Human Design Chart
 • Jouw optimale ondernemersstijl – Wat jouw optimale ondernemersstijl is op basis van jouw energie type
 • Je niche afstemmen op je energie type – Wat voor soort niche het beste bij jouw energie type past
 • Jouw unieke bijdrage aan de wereld als ondernemer – Jouw unieke bijdrage als ondernemer op basis van de poort in jouw bewuste zon
 • jouw centers optimaal benutten als ondernemer – Hoe jij het beste de energie van alle negen centers kan gebruiken als ondernemer
 • De kracht van een sterke boodschap – Welke boodschap jij het beste over kan brengen op basis van jouw bewuste Mercurius
 • Branding met Betekenis – Jouw profiel als Gids – Hoe jij jouw profiel kan gebruiken voor branding
 • Het transformeren van uitdagingen tot succes – Jouw “zone of genius” / onbewuste Mars inzetten voor maximaal succes
 • Jouw levensdoel vertalen naar je onderneming – Hoe je jouw incarnatie kruis kan inzetten in je onderneming
 • De ideale context voor jouw onderneming – Welke context van nature bij jou past op basis van jouw onbewuste Jupiter lijn
 • Jouw ideale werkomgeving – Jouw ideale werkomgeving op basis van jouw Human Design Environment

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is het persoonlijk boek bestellen en daarbij jouw geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats te vermelden. Op basis van deze informatie genereer ik jouw Human Design Chart en maak ik jouw Business Blueprint. Binnen slechts 1 week ontvang je een PDF-bestand met meer dan 50 pagina’s (afhankelijk van je Chart) vol waardevolle informatie. 

Wat is het Human Design Werkboek?

Wat brengt de Business Blueprint jou?

Na het lezen van de “Business Blueprint” ben je in staat om jouw onderneming vorm te geven vanuit de authentieke ondernemer in jou. Je zult een stroom van voldoening, succes en vervulling ervaren, waarbij uitdagingen moeiteloos worden overwonnen en jouw visie werkelijkheid wordt. Je zult je unieke waarde duidelijk zien en jouw onderneming zal groeien en bloeien als nooit tevoren.

 

Je hebt jezelf toegestaan om te ontdekken wie je werkelijk bent als ondernemer en wat jouw ware potentieel is. Je hebt geleerd hoe je jouw onderneming kunt afstemmen op jouw authentieke design, en hoe je met jouw energie het beste kunt omgaan. Je bent nu klaar om te ondernemen vanuit jouw unieke kracht!

Wie ben ik?

Ik ben Iris, een 4/6 Manifesting Generator met emotionele autoriteit. Ik woon in het prachtige Den Bosch en heb zelf al veel voordelen van Human Design mogen ervaren. Door me te verdiepen in Human Design, heb ik niet alleen mezelf veel beter leren kennen, maar ook ontdekt dat we allemaal echt anders in elkaar zitten en op een andere manier succes bereiken.

Tegenwoordig voelen we vaak de druk om snel te zijn, veel te werken en altijd bezig te zijn. We moeten het druk hebben en snel beslissingen nemen. Maar Human Design heeft me geleerd dat iedereen een unieke manier heeft om niet alleen op zijn best te werken en succesvol te zijn, maar ook om op een unieke manier in het leven te staan. Dit heeft me veel duidelijkheid gegeven en begrip voor mezelf en andere mensen.

Mijn doel is dan ook om jou meer te leren over jouw Design en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven en in jouw onderneming. Ik wil je laten zien waar je mogelijk beïnvloed bent en hoe je verschillende uitdagingen in je leven kunt begrijpen en er het beste mee om kunt gaan. Hoe je de juiste keuzes kunt maken en ervoor kunt zorgen dat je gelukkig wordt, minder weerstand voelt en meer succes ervaart.

Veelgestelde vragen

Q: Wat is Human Design en waarom is het belangrijk voor ondernemers? 

A: Human Design is een systeem dat inzicht geeft in jouw unieke karaktereigenschappen, sterke punten en potentiële valkuilen. Het vertelt jouw persoonlijke verhaal op basis van verschillende systemen zoals Kabbalah, kwantumfysica, astrologie, de Chinese I Ching en het Chakra-systeem. Voor ondernemers is het essentieel om hun authentieke zelf te begrijpen, omdat dit hen in staat stelt om hun onderneming op een manier vorm te geven die in lijn is met hun ware potentieel.

 

Q: Hoe wordt mijn Human Design bepaald voor de Business Blueprint? 

A: Jouw persoonlijke Human Design Chart wordt gemaakt op basis van jouw geboortedatum, -tijd en -plaats. Deze gegevens worden gebruikt om een unieke blauwdruk van jouw persoonlijkheid en energie te creëren, wat de basis vormt voor de analyse in de Business Blueprint.

 

Q: Wat kan ik verwachten van de Business Blueprint? 

A: In de Business Blueprint ontvang je een diepgaande analyse van jouw ondernemerspotentieel. Het zal je helpen om je levensdoel te vertalen naar jouw onderneming, je unieke bijdrage aan de wereld te ontdekken en je communicatievaardigheden als ondernemer te verbeteren. Daarnaast ontvang je praktische tips om jouw onderneming in lijn te brengen met jouw authentieke design, zodat je moeiteloos obstakels kunt overwinnen en succesvol kunt groeien.

 

Q: Is de Business Blueprint geschikt voor startende ondernemers? 

A: Absoluut! De Business Blueprint is waardevol voor zowel startende als ervaren ondernemers. Als startende ondernemer geeft het je een stevige basis om vanuit jouw authentieke kracht te starten. Voor ervaren ondernemers helpt het om te herontdekken waar jouw ware potentieel ligt en om eventuele afwijkingen van jouw authentieke zelf te herkennen.

 

Q: Wat als ik mijn Human Design al ken? Heeft de Business Blueprint nog waarde voor mij? A: Ja, zeker! Hoewel het kennen van jouw Human Design een goed begin is, biedt de Business Blueprint een diepgaande analyse die specifiek is gericht op jou als ondernemer. Het onthult jouw ondernemerspotentieel, hoe je het beste kunt communiceren als ondernemer en hoe je jouw onderneming kunt afstemmen op jouw unieke design.

Q: Hoelang duurt het voordat ik mijn Business Blueprint ontvang? 

A: Zodra je jouw bestelling hebt geplaatst wordt jouw Business Blueprint binnen een week naar je verstuurd. We nemen de tijd om een zorgvuldige analyse te maken, zodat je een waardevol en gedetailleerd rapport ontvangt.

 

Q: Ik heb het Persoonlijk Boek al besteld, heeft het dan nog nut om de Business Blueprint te bestellen? 

A: Ja zeker, de Business Blueprint focust zich volledig op jou als ondernemer, waarbij het Persoonlijk Boek meer in algemene zin kijkt naar hoe jij jouw design kan inzetten. Er zitten geen overeenkomsten in de twee boeken. Wel onderzoeken we in beide boeken bijvoorbeeld jouw energie type. In de Business Blueprint vind je geen standaard informatie over jouw energie type, maar kijken we hoe je jouw ondernemersstijl in lijn kan brengen met jouw energie type. 

 

Q: Kan ik mijn Business Blueprint delen met anderen? 

A: Absoluut! Jouw Business Blueprint is van jou, en je kunt deze kennis delen met wie je maar wilt. Het kan zelfs waardevol zijn om je inzichten te delen met medewerkers, partners of andere ondernemers om een dieper begrip van elkaar te krijgen en samen te groeien.

 

Q: Wat als ik na het lezen van de Business Blueprint nog vragen heb? 

A: Ik sta altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Als je na het lezen van de Business Blueprint behoefte hebt aan verduidelijking of verdere begeleiding, neem dan gerust contact met me op.